--> Суд залишив під арештом акції екс-директора Луцького комбінату | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Суд залишив під арештом акції екс-директора Луцького комбінату

0
2
Суд залишив під арештом акції екс-директора Луцького комбінату
Суд залишив під арештом корпоративні права ТОВ «Мрія Старосілля», які належать колишнього директора державного підприємства «Луцький комбінат хлібопродуктів №2» Степану Москвичу, підозрюваному в причетності до розтрати зерна.

Про це повідомляє Слово і Діло. Таке рішення ухвалила колегія суддів Київського апеляційного суду.

Читати також: Колишнього директора луцького хлібокомбінату посадили під домашній арешт

Скаргу на рішення суду про арешт 40% акцій Москвича у ТОВ «Мрія Старосілля» подав директор фірми Михайло Федчук. На його думку, зазначена постанова суду не відповідає фактичним обставинам справи і зазначає, що слідчим суддею не враховано положення ст. 170 КПК України.

Водночас, сам апелянт і представник Спеціалізованої антикорупційної прокуратури в суд не з'явилися. Таким чином, вивчивши матеріали колегія суддів відмовила у задоволенні скарги. Суд залишив під арештом 40% акцій екс-директора Луцького КХП №2 в ТОВ «Мрія Старосілля».

Як відомо, НАБУ завершило досудове розслідування цієї справи. Крім того, сьогодні, 5 листопада Солом'янський суд Києва о 14:00 розгляне клопотання детектива НАБУ про обмеження строків Москвичу для ознайомлення з матеріалами справи.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні