Степана Москвича затримали - підозрюють розтрату зерна

3
0
Степана Москвича затримали - підозрюють розтрату зерна
Детективи НАБУ затримали колишнього директора ДП "Луцький КХП №2" Степана Москвича за підозрою у розтраті зерна на суму понад 58,81 мільйонів гривень.

Про це повідомляє ВолиньPost.

Цього ж дня екс-посадовцю повідомлено про підозру у вчиненні злочину за ч.5 ст. 191 Кримінального кодексу України, - інформує прес-служба НАБУ.

Як встановило слідство, ПАТ «Аграрний фонд» (100% акцій належать державі) у листопаді 2013 року передав збіжжя на відповідальне зберігання до ДП «Луцький КХП №2». Тодішній керівник ДП, без отримання дозволу власника зерна, вирішив відвантажити його комерційним структурам без оплати з їхнього боку.

У такий спосіб упродовж квітня-червня 2014 року з елеватора ДП «Луцький КХП №2» було вивезено понад 26 тисяч тон зерна, яке належало ПАТ «Аграрний фонд», що завдало підприємству матеріальних збитків на суму понад 58,81 мільйонів гривень.

Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

Розслідування зазначених фактів детективи НАБУ здійснюють із жовтня 2016 року.

Нагадаємо, що одіозного волинського бізнесмена-аграрія Степана Москвича звинувачували у вчиненні низки злочинів. Зокрема, підозру про хуліганство з використанням зброї та погрозах вбивством йому вручала прокуратура Волинської області ще у 2015 році.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
На нари жида!
Відповісти
Директор аграрного фонду 100% був в курсі, нова квартира точно не за зарплату куплена





Відповісти
Таких треба вивозити з України, щоб навіть тут не смерділо. А ще краще - в ато
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні