--> «А про людей в міськраді хтось думає?!» – волинська журналістка про зміну руху маршруту №251 | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

«А про людей в міськраді хтось думає?!» – волинська журналістка про зміну руху маршруту №251

0
-3
«А про людей в міськраді хтось думає?!» – волинська журналістка про зміну руху маршруту №251
Волинська журналістка Дар’я Окружко, яка щодня їздить маршрутом №251, обурена рішенням міської ради заборонити маршрутці їздити центром Луцька.

Про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, депутати Луцької міської ради підтримали проект рішення, у якому йдеться про те, що з 1 січня маршрут №251 «Підгайці-Забороль» не їздитиме по вулицях Богдана Хмельницького, Парковій та проспекту Волі у Луцьку.

«Дуже погано все, друзі. Два роки я живу на Дубнівській, і два роки я молилася на ту 251-шу маршрутку. Це єдиний спосіб доїхати в центр після 21-ї години вечора. Це єдина маршрутка, яка ніколи не запізнювалася, де я ніколи не зустрічала хамовитих водіїв», – йдеться в дописі.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Лучанин обурений забороною маршруту №251 їздити центром міста

Журналістка переконує, що таке рішення завдасть проблем не лише жителям села Підгайці, але й жителям Луцька.

«Їм буде ще більш проблематично добиратися до шкіл, садочків, роботи і т.д. Прекрасно, просто б*лять прекрасно! А про людей в міськраді хтось думає?!» – пише вона.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні