На сесію, де мають звільнити скандальну директорку школи на Волині, прийшли «тітушки». ФОТО

0
4
На сесію, де мають звільнити скандальну директорку школи на Волині, прийшли «тітушки». ФОТО
У п’ятницю, 30 листопада, в Ківерцівській районній раді відбувається 29 позачергова сесія.

Першим питанням посадовці розглядали обрання кандидатури нового голови районної ради. Далі має відбутись обговорення з приводу звільнення скандальної директорки школи села Озеро Світлани Степанюк.

Нагадаємо, ще з червня у селі Озеро Ківерцівського району батьки вимагають звільнити директорку місцевої школи Світлану Степанюк, мовляв та принижує дітей, занижує оцінки. Останньою краплею, за словами батьків, стало те, що директорка змусила дев'ятикласника переписати державну підсумкову атестацію, яку той написав на 3 бали. Мовляв, така оцінка для нього – зависока. Вдруге учень написав роботу усього на 1 бал.

Ситуацію перевірили відповідальні за проведення ДПА, які підтвердили факт порушення прав дитини при проведенні ДПА з боку директора школи, а також порушення з приводу оцінювання навчальних досягнень. Сама ж директорка у пояснювальній записці заперечувала виявлені порушення.

Наприкінці серпня відбувся публічний звіт директорки. Після обговорення більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці навчального закладу.

Селяни заявили, що не хочуть залишати своїх дітей у школі, допоки її очолюватиме Степанюк, а тому почали переводити їх у навчальні заклади сусідніх сіл. За два місяці близько півсотні людей вже забрали документи зі школи, при загальній кількості 140 учнів.

Так, у сесійній залі зібралося близько 20 хлопців спортивної статури.

Батьки учнів Озерської школи зауважили, що невідомі приїхали не з ними і вважають, що так «перестраховується» районна рада.

Також в приміщенні районної ради присутні близько десятка працівників поліції.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні