Депутати сільради на Волині хочуть звільнити скандальну директорку школи

0
2
Депутати сільради на Волині хочуть звільнити скандальну директорку школи
Директорку школи села Озеро Ківерцівського району Світлану Степанюк хочуть звільнити з посади.

Про це Район.Ківерці стало відомо з власних джерел.

Як розповіла у коментарі "Волинь24" в.о. голови Ківерцівської райради Тамара Чигрин, у середу, 29 серпня, відбулась депутатська комісія, на якій обранці рекомендували звільнити директорку.

"Самої Світлани Степанюк на комісії не було, поїхала в лікарню. Тому без неї сьогодні розпорядження не писали. Навіть перед вироком у суді дають останнє слово, будемо бачити, що вона скаже", - прокоментувала Тамара Чигирин.

Нагадаємо, що директорка школи незаконно та безпідставно змусила дев'ятикласника переписувати державну підсумкову атестацію. Пізніше батьки адресували свою скаргу голові райдержадміністрації.

У школі села Озеро 27 серпня відбувся публічний звіт директорки. Наприкінці обговорення більшістю голосів батьки учнів та педагоги школи висловили недовіру директорці навчального закладу.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні