У Луцьку власники «євроблях» зберуться на Всеукраїнське віче

7
-1
У Луцьку власники «євроблях» зберуться на Всеукраїнське віче
У неділю, 11 листопада, власники автомобілів з єврореєстрацією зберуться на Театральному майдані Луцька на Всеукраїнське віче.

Про це пише на своїй сторінці луцький активіст Сергій Поха у соціальній мережі "Фейсбук".

"Увага!!! В неділю 11.11.2018 на театральній площі в місті Луцьк відбудеться Всеукраінське віче у зв'язку з неадекватними цінами на розмитнення авто всіх бажаючих просимо долучитися. Зустріч відбудеться о 12.00 год", – йдеться у дописі.

Нагадаємо, днями Верховна Рада України легалізувала автомобілі з єврономерами.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку «євробляхарі» влаштували протестний автопробіг, Лідер «АвтоЕвроСили» спалив свій Land Rover на знак протесту.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
А владі не набридло це свавілля, лучанам вже остогидла ця хитрожопа братія. Хай на брищах збираються, а не в центрі міста!
Відповісти
Менти з нацгвардією, - візьміть у вояк танк, а в підприємців бульдозер і згорніть нафіг весь цей хитрож@пий хлам разом з злодюгами господарями - одразу і до вас повага з‘явиться і в місті спокійніше стане
Відповісти
Віагру поліцаям
Відповісти
Халява не пройшла.
Відповісти
Хотіли Закон,вам його прийняли.Вперед,розмитнюйте.Тільки ваш недолідер вже партію формує.Значить пішли грошики від лоббістів,а ми мітинги і віче все збирайте.Які вимоги?
Відповісти
Чесно? Той Поха вже починає набридати! Де воно працює, яку користь приносить суспільству? Стрілянина - Похп тут, АТОвці і тут він треться хоча і не воював, тут зараз каламутить... А люди хоч трохи розум включають, щоб за такими йти і щось робити???!!!
Відповісти
Газету будуть читати
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні