У Луцьку «євробляхарі» влаштували протестний автопробіг. ФОТО

5
-7
У Луцьку «євробляхарі» влаштували протестний автопробіг. ФОТО
У Луцьку відбувся автопробіг «євробляхарів», які протестують проти ухвалення Верховною Радою закону про розмитнення в Україні автомобілів на європейській реєстрації.

Близько 70 автомобілів на європейській реєстрації (так званих «євроблях») пригнали сьогодні, 8 листопада, ввечері на Замкову площу Луцька їхні власники.

У такий спосіб вони висловили протест проти ухвалення Верховною Радою закону про розмитнення «євроблях».

Нагадаємо, у четвер, 8 листопада, Верховна Рада України ухвалила законопроект, що знижує акцизи на розмитнення автомобілів, ввезених з Європи.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Рада легалізувала «євробляхи»: нові правила розмитнення авто.

Однак власники авто на європейській реєстрації вважають нові ставки акцизу зависокими і пропонують Президенту заветувати ухвалений закон.

На знак протесту проти ухвалення нового закону, який не задовольнив «євробляхарів», лідер громадської організації «АвтоЄвроСила» Олег Ярошевич у Києві демонстративно спалив позашляховик «Ленд Ровер».

Як розповів голова громадської організації «Автомайдан Волинь» Сергій Поха, власники авто на європейській реєстрації в Луцьку підтримують колег з Києва і своїм зібранням хочуть продемонструвати незгоду із щойно ухваленим законом.

Вони проїхали із ввімкненою аварійною сигналізацією через місто до Київського майдану, де постояли перед ОДА і роз'їхалися.

Крім «євробляхарів», за словами учасника акції Радима Романюка, там було багато автомобілів на українських номерах, власники яких теж за доступне розмитнення.

Сьогоднішню акцію називають попереджувальною. Обіцяють зібратися вдруге в неділю, 11 листопада.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
хлопці треба йти до кінця
Відповісти
Якщо влада імпотентна і не може навести лад з хитроробленими громадянами - в дію вступає суд Лінча. Необхідно «розмитнити» кількадесят блях шляхом підпалу - хоч скупники металу матимуть з цього зиск
Відповісти
О-то кінець скоро і буде... Розігнати всіх! Більшість нероби, особливо той Поха, тільки скрізь по "акціях" і совається, думає, що якусь "опцію" відхопить, а працювати не пробував?!
Відповісти
Ці дляхери не здатні навіть написати протокол зборів,але створити затори вони мастаки.Кожному мітлу в руки і нехай попрацюють на рідне місто.Хоч якась користь буде.
Відповісти
енш дрібні злодії і шахраї "бляхери" жаліються на серйозниз"воров" при владі, ржач. Хоч всі вони зневажають закон і кожен з цих збляхерів- шкурників якщо підніметься "на верх" буде завзято красти , брати хабарі і грабувати простий люд за інтереси якого вони нібито протестують.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні