Лідер «АвтоЕвроСили» спалив свій Land Rover на знак протесту

13
20
Лідер «АвтоЕвроСили» спалив свій Land Rover на знак протесту
Лідер «АвтоЕвроСили» Олег Ярошевич демонстративно спалив Ленд Ровер в прямому ефірі.

Відповідна трансляція проходила на сторінці організації «АвтоЕвроСила» на сторінці в Фейсбук.

«Коли я заявив на нашій акції про те, що спалю свій Ленд Ровер, якщо не проголосують нашу поправку – це не був популізм або піар!», – розповідає Ярошевич.

«Це було свідома заява лідера, який розуміє, що для більшості людей, які купили право користування авто на європейській реєстрації за 1500 €, дешевше спалити свій автомобіль, ніж його купити і розмитнити за прийнятими сьогодні законам! Як лідер громади, який відповідально ставиться до всіх своїх заяв, в знак протесту спалюю свій автомобіль!», – підкреслив громадський діяч.

Після цих слів Ярошевич спалив свій автомобіль.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
20

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Урааааа! Одним лахом меньше!
Відповісти
Продати і віддати гроші хворій (людині,дитині...)яка реально потребує допомоги
Відповісти
Красава
Теж спалю під Верховною радою свою. Машину....
Дешевше спалити
Хай потім думають куди цей метал подіти
Відповісти
Беріть приклад всі бляховоди і паліте свої бляхи!
Відповісти
А чому за спалювання листя штрафують, а за спалювання лаха-повага!!??
Відповісти
Жаба давитьььььь частину населення за свої ланоооси!!!!

Відповісти
Коли б заробив- цінував би, а так ...........
Відповісти
Той діяч з місця спалення пішки не пішов.... І завтра пішки не ходитиме... Пар для наївних. Власників бляях перед виборами вирішили покористувати як ресурс. Простіше кажучи наї..ати за їх рахунок, як то завжди буває при подіях які у нас прийнято називати майданами і революціями. Просто зараз діятиме шкурний інтерес так як за ідею вже ніхто не хоче іти, але всеодно наї..уть.
Відповісти
Навіть якщо стадо баранів велике, і на перший погляд не кероване. Всеодно при певних діях пастухів і собак які їм допомагають опиняються в стійлі, а ті що відбились можуть стати жертвою вовків. Мораль одна не бути бараном зі стадним інсинктом. Вівця яка думає що вона найхитріша все одно вівця ...навіть якщо у неї BMW на бляхах.)
Відповісти
Який бідовий!!!! За останні 1,5 тисячі купив собі Land Rover, і мусив спалити!!!! Немає влада совісті, давайте скинемося, допоможемо бідалазі!!!!
Відповісти
Звичайнісінький піар.
Відповісти
Спалив та й спалив, не останній значить. А бляхоненависникам скажу одне. Вас просто давить жаба, бо купивши свого ланоса чи лагуну ви заплатили в рази більше, ніж ті, хто купив собі бляху, при чому та вживана бляха набагато краща за ваші нові лахи зібрані в добрих українських традиціях з допомогою кувалди та всім відомої матері...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні