«У мене це викликає посмішку», – Ігор Гузь про санкції Кремля

0
2
«У мене це викликає посмішку», – Ігор Гузь про санкції Кремля
Народний депутат України Ігор Гузь впевнений, що санкція ніяк не вплине на його діяльність, мовляв йому вже давно заборонений в’їзд до Росії.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, Росія запровадила санкції щодо 322 українських громадян і 68 компаній. Серед тих, на кого вони поширюються, – народні депутати від Волині Ігор Гузь, Степан Івахів та Ігор Лапін.

«Для мене це не дивина тому, що і без цих санкцій мені давно заборонений в’їзд до Російської Федерації. Я впринципі ніколи не мав ніякого бізнесу, не говорячи вже про бізнес в Росії. Санкції ніяким чином мені не нашкодять. У мене це просто викликає посмішку. Бачу в списку бізнесменів, зокрема великі корпорації волинян. Можливо там будуть заховані якісь проблеми. У мене їх немає», - сказав Гузь.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Патріотів туди включили, бо це вороги Росії», – Лапін про санкції Кремля

«Важко сказати, яку мету ставила перед собою Російська Федерація. Очевидно хотіли обмежити рух тих чи інших українців в Росії, або по відношенню до неї. Але дуже багато людей, зокрема народних депутатів, розуміли і розуміють, що подорожувати до Російської Федерації – це собі на зло, бо можуть бути різні історії», - вважає нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні