«Патріотів туди включили, бо це вороги Росії», – Лапін про санкції Кремля

0
-5
«Патріотів туди включили, бо це вороги Росії», – Лапін про санкції Кремля
Народний депутат України Ігор Лапін розповів, чому Росія ввела проти нього санкції.

Про це він розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».
Нагадаємо, Росія запровадила санкції щодо 322 українських громадян і 68 компаній. Серед тих, на кого вони поширюються, – народні депутати від Волині Ігор Гузь, Степан Івахів та Ігор Лапін.

«Думаю, що патріотів туди включили, бо це вороги Росії, а бізнесменів, щоб віджати бізнес. Для мене це не було несподіванкою тому, що по мені там є купа кримінальних справ про геноцид «лугандонського» народу, є також статті за участь в «каратєльних» операціях. Тобто мені від того ні холодно, ні жарко», - сказав Ігор Лапін.

На його думку, до списку включили нардепа Ігоря Гузя за його проукраїнську позицію. Натомість Степан Івахів, за словами Лапіна, отримав санкцію через голосування за закони, які не подобалися країні агресору.

«Група «Континіум» під час війни колосально допомагала військовим. І третім моментом є висловлювання на телеканалах. Вони ж так само моніторять, атакують наші соцмережі різними скаргами. Нещодавно за вірш з Кобзаря заблокували мою сторінку у Фейсбуці, то про що далі говорити?» - додав нардеп.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні