Гузь, Івахів, Лапін потрапили під санкції Росії

0
2
Гузь, Івахів, Лапін потрапили під санкції Росії
Росія запровадила санкції щодо 322 українських громадян і 68 компаній. Серед тих, на кого вони поширюються, – народні депутати від Волині Ігор Гузь, Степан Івахів та Ігор Лапін.

Постанову про про введення спеціальних економічних заходів підписав прем'єр-міністр РФ Дмитро Медведєв, передає ТАСС.

«Вводяться спеціальні економічні заходи щодо фізичних і юридичних осіб України, що передбачають блокування (заморожування) безготівкових грошових коштів, бездокументарних цінних паперів і майна на території Росії і заборона на перерахування коштів (виведення капіталу) за межі Росії», – йдеться в документі.

Серед тих, на кого поширюються відповідні санкції, – народні депутати від Волині Ігор Гузь, Степан Івахів та Ігор Лапін.



Також у списку – судді Конституційного Суду України, депутати Верховної Ради, чиновники Адміністрації Президента України, керівники органів виконавчої влади та великих українських компаній, інші.

Зокрема, до списку санкцій потрапили син Президента, народний депутат України Олексій Порошенко, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, міністр внутрішніх справ Арсен Аваков, глава СБУ Василь Грицак, головний військовий прокурор України Анатолій Матіос, керівник генштабу Віктор Муженко, міністр оборони Степан Полторак.

Також у списку – міністр інфраструктури Володимир Омелян, міністр охорони здоров'я Уляна Супрун, голова Верховної Ради Андрій Парубій, екс-прем'єр-міністр Арсеній Яценюк, секретар РНБО Олександр Турчинов, уповноважений Президента України у справах кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв, засновник девелоперської компанії Mos City Group Павло Фукс, мільярдери Костянтин Григоришин, Віктор Пінчук та інші.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні