«Їм одягли на голову мішки, щоб заховати обличчя», – Данильчук про гуляння посадовців у Воротневі

5
7
«Їм одягли на голову мішки, щоб заховати обличчя», – Данильчук про гуляння посадовців у Воротневі
Аби приховати обличчя людей, які відпочивали на території Молодіжного лісівничого центру, їм на голову одягнули мішки.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів депутат Луцької міської ради Павло Данильчук, який був присутнім під час подій у селі під Луцьком.

Нагадаємо, у ніч 26 вересня в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники державної лісової охорони підпорядковані Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

Павло Данильчук не може назвати точну кількість людей, які, розважалися у приміщенні, використовуючи державне майно в особистих цілях.

«Важко сказати, скільки людей було в приміщенні. Можливо вони поступово звідти втікали, може ще щось. Про це важко нині говорити. Можу лише точно підтвердити, що дві людини зафіксували на фото і відеофіксацію. Також я особисто бачив Олександра Кватирка (начальник Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства)», - запевняє депутат.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Нічна гулянка зі стріляниною: губернатор Волині звернувся до СБУ та поліції

Він додає, що ніхто із присутніх посадовців: ні директор Ківерцівського лісгоспу Віталій Каращук, ні заступник начальника Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства Олександр Рибчинський не змогли дати відповідь про те, хто і на яких підставах перебував на території Молодіжного лісівничого центру. Хоча один із присутніх відпочивальників заявив, що орендував це приміщення.

«Нехай навіть так, але найбільше викликає здивування не це, а те, що потім була організована ціла операція виведення Кватирка і інших людей. Лісова охорона вдягнула їм на голови мішки, щоб заховати обличчя, а потім ще й, з невідомих нам причин, застосували зброю», - розповів Павло Данильчук.

За словами депутата, за фактом подій відкрили кримінальне провадження. Так, активісти, які були свідками інциденту, вже дають свідчення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
образились що їх не покликали...
Відповісти
Паша випей йоду! :)
Відповісти
ПАВЛІК ЩЕ ТОЙ БРЕХУН
Відповісти
Мішки на головах треба було затягнути міцніше. Все те бидло треба негайно знищити, от тільки як?
Відповісти
А де фото в мішках?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні