Нічна гулянка зі стріляниною: губернатор Волині звернувся до СБУ та поліції

2
1
Нічна гулянка зі стріляниною: губернатор Волині звернувся до СБУ та поліції
Голова Волинської обласної державної адміністрації Олександро Савченко звернувся до СБУ та поліції з приводу стрілянини у Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів».

Про це йдеться на сторінці «Народний контроль Волині» у Фейсбуці.

Нагадаємо, у ніч 26 вересня в Ботанічному заказнику загальнодержавного значення «Воротнів» відбулася стрілянина. Тих, хто стріляв, супроводжували працівники державної лісової охорони підпорядковані Волинському обласному управлінню лісового та мисливського господарства.

З приводу нічних подій у Воротневі громадські активісти вирішили зустрітися із головою Волинської обласної державної адміністрації Олександром Савченко.

«Ми вважаємо, що дії начальника обласного управління, як гілки виконавчої влади по лісовій галузі є недопустимими. Цього конфлікту не було б, якби, начальник ВОУЛМГ по-іншому себе повів. Тому ми сподіваємося на вашу реакцію. Можливо, на Державну лісову агенцію надіслати відповідне подання», - звернувся до голови ОДА Павло Данильчук.

Савченко відповів, що знає про інцидент і спілкувався про це із начальниками СБУ та поліції. Він сказав, що має ще розібратися в цій ситуації, лише після цього готовий знову зустрітися із громадськими активістами.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ти диви, ще й пащеку розкриває !!!!! ти ще мало лісу накрало ? сидів би мовчки і сопів в дві дирки
Відповісти
Стріляли мабуть працівники служби охорони. Щоб відлякати павліка від людей, що виходили з приміщення. За ним тюрьма ридає, гірким сльозами, а воно скаче по лісам і розповідає що законно, а що ні!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні