У Луцьку паралімпійка отримала квартиру

0
5
У Луцьку паралімпійка отримала квартиру
У Луцьку на вулиці Набережній паралімпійка Богдана Конашук отримала однокімнатну квартиру.

Про це йшлося під час позачергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради 25 вересня, повідомляє ІА «Волинські новини».

Як зазначив виконувач повноважень Луцького міського голови Григорій Пустовіт, засідання скликали у зв'язку зі зверненням першого заступника голови облради Олександра Пирожика.

Так, відповідно до рішення Волинської обласної ради про зміну черговості отримання квартир особами, які потребують поліпшення житлових умов, вдалося надати однокімнатну квартиру загальною площею 47,1 кв. метрів члену збірної паралімпійської команди України Богдані Конашук, яка проживатиме там із родиною у складі двох осіб. Таке рішення облрада прийняла на сесії ще 31 травня.

На квартирному обліку Богдана Конашук перебувала з 12 лютого 2018 року.

Спортсменці, яка виступає в таких дисциплінах, як біатлон, спринт і лижні гонки, мають передати ордер на квартиру на черговому засіданні сесії міської ради 26 вересня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні