Волинські священики пояснили, чи можна користуватися кодовими замками

2
-4
Волинські священики пояснили, чи можна користуватися кодовими замками
Волинський священик заявив, що церква ніколи не забороняла користуватися дверима, на яких є кодовий замок.

Про це розповів речник Волинської єпархії Української православної церкви, протоієрей Олег Точинський, - повідомляє Конкурент.

Нагадаємо, у Луцьку бабуся ставить драбину під вікном, через яке покидає межі власної квартири, адже вважає, що кодовий замок на дверях – "то від Сатани".

Речник пояснив, що подібні дії пов'язані винятково з її особистими переконаннями.

"Церква не забороняла і не забороняє користуватися дверима чи кодовими замками, оскільки це жодним чином не пов'язано з церковним вченням. Чим ця жінка мотивує свої дії – важко сказати", – зазначив протоієрей Олег Точинський.

Речник Волинської єпархії УПЦ КП, настоятель Жидичинського монастиря Костянтин Марченко переконаний, що бабуся ні в чому не винна, а от до її провідників питання виникають.

"Ще в Старому Заповіті пророк Осія говорив: "Погине народ мій через те, що не має знання". І трішки нижче: "Уста священика знання стережуть". Бабуся ні в чому не винна, а от до її провідників питання виникають. Очевидно, що ті, кому вірить ця бідолашна вірянка (на жаль, таких багато), і самі толком не читали ані Євангелії, ані святих отців, які і є всією красою Православ'я", - зазначив він.

"Господь не хоче тримати людину в страху, а навпаки наповнює людське серце відвагою і упованням, що якщо Бог за нас, то хто проти. Що якщо ми з Богом, то нам нема чого боятися, тим більше коду на дверях. Сумно за бідну людинку. Очевидно, вона щиро довірилася своїм лже-проповідникам", – додав священик.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
З яких пір брехуни, тє. попи, вказуватимуть що і кому робити!??( Давно пора пустити їх несамовиту брехню вивести за штат державності!
Відповісти
2018 рік. Православіє головного мозку невпинно косить людей. Ракети вміють на землю повертатись, а тут попи про електронні замки втирають) сміхота
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні