Рачков передумав поновлюватись на посаді. ВІДЕО

0
1
Рачков передумав поновлюватись на посаді. ВІДЕО
Екс-заступник луцького міського голови Олександр Рачков передумав поновлюватись на посаді, з якої раніше сам пішов.

Про це йдеться у сюжеті "Суспільного.Волинь".

Нагадаємо, раніше Олександр Рачков звернувся до суду з проханням поновити його на посаді заступника міського голови Луцька. Суд залишив таке прохання без руху. Проте згодом Рачков звернувся до суду вдруге. Однак на розгляд своєї справи екс-застуник не з'явився нібито через погане самопочуття.

Друге засідання у цій справі відбулося уже в четвер, 6-го вересня, проте й на нього сторона позивача не з'явилась. А сам Рачков попросив суд більше не продовжувати розгляд справи.

Журналістам такого свого рішення він не пояснив.

До слова, 30-го травня, на сесії Луцької міської ради Олександра Рачкова звільнили з посади. Причиною цьому стала заява, яку напередодні написав Олександр Рачков.

Нагадаємо, екс-заступник нещодавно "засвітився" в корупційному скандалі. За версією слідства, Рачков у цей день отримав сім тисяч доларів хабара за те, що він та ще двоє посадовців міської ради посприяли узаконенню збудованого у Луцьку приватного будинку.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні