Заступник мера Рачков подав у відставку

11
1
Заступник мера Рачков подав у відставку
Заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, якого зловили на хабарі, заявив, що йде у відставку та покидає політичну партію «Батьківщина».

Про це він оголосив у своїй заяві, яку зробив під час перебування в Луцькій міській клінічній лікарні, пише ІА "Волинські новини".

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради у кабінеті та автомобілі заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. Одразу після цього чиновнику стало погано – йому викликали «швидку». Відомо, що у чоловіка є проблеми із серцем.

Як повідомляла прокуратура, у день затримання посадовці міської ради, в тому числі Рачков, отримали черговий транш хабара - 7 тисяч доларів.

Наразі йому не оголошено про підозру, вручили лише протокол про затримання. Рачков переконує, що в нього вдома та в кабінеті не знайшли жодних грошових коштів.

Наразі йому не оголошено про підозру, вручили лише протокол про затримання. Рачков запевняє, що в нього не знайшли тисяч доларів.

Аби слідство було неупереджене та задля уникнення подальших звинувачень щодо впливу на слідство чи інших осіб він написав заяву про звільнення з посади заступника міського голови та заяву про призупинення членства у ВО «Батьківщина».

Наразі він проходить лікування, адже півтора роки тому йому зробили операцію на серці, у зв’язку зі стресом почались ускладнення.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Криси біжать з корабля.
Відповісти
А корабель, часом, не укроп називається?!
Відповісти
неприятный.
Відповісти
А усю банду слабо взяти?
Відповісти
Настоящій мужчінка! Ще як говорити почне-таких "справжніх" буде багато. Автозаків не вистачить. Пішки на Київ поженуть.
Відповісти
УКРОП використав Рачкова як розхідний матеріал а тепер викинув за борт як непотрібний баласт. Рачков написав заяву бо так сказали в УКРОПі. їм важно зберегти рештки репутації. У середньовіччі УКРОП б просто прибрав би Рачкова. Проте зараз 21 століття. Висновок з цього тільки один: не вірте Палиці і УКРОПу.
Відповісти
Ото влада в місті. Такого позору ще не було, розпустити те зілля Укропівське і оголосити вибори не тільки мера, але і дупутатів. Без укропу не буде корупції
Відповісти
Свою заяву Рачков проголосив двом лікарняним охоронцям, чи, може, в цей момент проходила санітарка Клава з шваброю ?..
Відповісти
Первый пошёл....
Відповісти
ТО посада вакантна?)
Відповісти
Ну а інша братія...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні