На луцькій автостанції знову скандал через кіоски. ФОТО

3
6
На луцькій автостанції знову скандал через кіоски. ФОТО
Керівництво автостанції поставило на території бетонні конструкції, аби перешкодити встановленню тут кіосків підприємця Юрія Геруна, з якими вони конфліктують.

У п’ятницю 10 серпня, працівники муніципальної варти наклеїли на ці конструкції наклейки з попередженням, що їх потрібно демонтувати.

Зі слів керівниці департаменту муніципальної варти Юлії Сиротинської, ці конструкції встановленні незаконно і у керівництва автостанції є 4 дні, щоб їх знести. Якщо цього не трапиться, за кілька днів їх демонтують працівники муніципальної варти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьку автостанцію закривають? ВІДЕО

Натомість в.о. голови правління ПРАТ «Вопас» Наталія Гітун запевнила, що ці конструкції встановили для того, щоб підприємець Герун не почав тут будівництва, або ж не встановлював свої кіоски.

З її слів, користувачем і балансоутримувачем цієї землі є автостанція. Саме вона має право на встановлення тут кіосків. Наталія Гітун каже, що керівництво автостанції перешкоджатиме знесенню цих бетонних конструкцій і якщо сюди приїде техніка муніципалів, вони викликатимуть правоохоронців.

Нагадаємо, скандал на луцькій автостанції розпочався коли місцевий підприємець Юрій Герун захотів зайняти територію знесених у липні кіосків.








Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
6

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МАФи повинні бути забороненні по місту. Куда цей Герун ходить в туалет чи миє руки? Бомжатники розплодили.
Відповісти
Сиротинська в доляхі з Геруном, на наступний раз приходять муніпалди на АС, починають бикувати, качати права все знімайте на відео і поліцію звоніть, сама Сиротинська де ставит своє авто, скільки пишуть за її порушення а їй все сходить з рук, бо покриває Пустоцвіт, ото думайте кого скоро будемо обирати
Відповісти
Як ця сиротинська взагалі може працювати на державній посаді. Хіба на неї кримінал вже закритий, може її вже офіційно виділяють з бюджету кошти на Європу
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні