Скандальний підприємець хоче збудувати торговий центр на луцькій автостанції

5
2
Скандальний підприємець хоче збудувати торговий центр на луцькій автостанції
Підприємець Юрій Герун, який поскандалив з керівництвом луцької автостанції №1, хоче збудувати на її території торговий центр.

Про це він розповів журналістам у вівторок, 7 серпня.

Нагадаємо, між керівництвом луцької автостанції та підприємцем Юрієм Геруном виник скандал. За словами працівників автостанції, Герун намагався рейдерськи захопити їхню територію.

У понеділок, 6 серпня, на австостанції заявили, що її закриють через цей конфлікт. Проте наступного дня відбулась нарада керівництва та представників ОДА, де вирішили - автостанція працюватиме.

Підприємець Юрій Герун розповів журналістам, що хоче побудувати торговий центр на території кіосків, які нещодавно знесли. Чоловік поки не може сказати яким він буде, скільки поверхів матиме та якої площі.

Також Герун запевняє - право користуватись ділянкою землі на території автостанції має. На підтвердження показує рішення міськради, датоване ще 2014 році. Натомість керівництво автостанції стверджує, що це рішення оскаржували у суді. Останнє рішення суду було у травні 2018 року.

Водночас в.о. керівника автостанції Наталія Гітун заявила, що не дозволить побудувати торговий центр. Каже, автостанція співпрацюватиме із антирейдерським штабом та правоохоронцями.

Наразі на автостанції Юрій Герун має два свої кіоски. У ніч на 6 серпня один із кіосків хотіли знести. Зокрема, привезли кран. Проте підприємець цьому перешкодив.

Зрештою, на автостанції переконують: земля площею у 2 гектари, де розміщена автостанція, належить підприємству ВОПАС.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Варшавського торговельного центру і Каравану виходить замало, давайте ще третій, хай буде
Відповісти
Це не той Герун, що має кафе в приміщенні собору? Що ходить без штанів, а в заяложених шортах? Аферист і злодій. Там до кави замість 50 г коньяку наливають 25. Сволота він, паскуда.
Відповісти
Кожному ублюдку по торговому центру!!!!
Хай краще збудує собі мавзолей щоб собачки мали де пісати.
Відповісти
Повна імпотенція поліції та міськради, або злочин чиновників.
Відповісти
А за які кошти ВОПАС в голові з Н.І.Потапчук-Гітун придбали землю,невже учителі так багато заробляють, чи може вони обкрадають працівників АС які получають по 3000грн. зарплати, списують кошти щоб не платити податки. нехай антимонопольний комітет перевірить чи все з ВОПАС гаразд, як відомо на автостанції діють корупційні схеми,диспетчера касири контролери вимагають у водіїв з кожного рейсу від 10грн.до 50. ато й більше, потім ці кошти вони як дань носять начальникам, у всіх є такси, скільки хто має здати в місяць, в свою чергу начальники АС носять дань голові правління ВОПАС,
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні