Луцьку автостанцію закривають? ВІДЕО

4
3
Луцьку автостанцію  закривають? ВІДЕО
Автостанцію на Конякіна у Луцьку тимчасово закривають. З 15 години 6 серпня тут припинили продавати квитки.

Керівництво закладу каже, що це знак протесту проти бездіяльності міської влади в конфлікті з підприємцем, що має на території автовокзалу два кіоски. Він, за словами директорки автостанції, розпочав земляні роботи біля МАФу, хоча не мав на це жодного дозволу. Про це йдеться у сюжеті «12 каналу».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луцьку автостанцію не закривають, - поліція

«Оскільки це самовільне захоплення земельної ділянки без будь-яких дозволів і рішень судів, відбувається вже не вперше, ми змушені зупинити діяльність автостанції до вирішення питання правоохоронними органами, які абсолютно не виявляють ніякої реакції», - заявила Наталія Гітун, в.о. голови правління ПРАТ "Вопас".

За їх словами, зранку шостого серпня підприємець Юрій Герун заїхав на територію, порушивши правила дорожнього руху. Тоді його робітники за підйомним краном почали переміщувати власний МАФ у іншу сторону.

«При цьому цими ж особами було пошкоджено нашу платформу дванадцяту, знята частина бруківки. Також були вивішені електрокабеля на проїжджій частині, що взагалі є порушенням будь-яких правил безпеки» - розповіла юристка ПРАТ "Вопас" Олена Черьомуха.

Юристка стверджує - разом із іншими співробітниками автовокзалу, намагались зупинити підприємця. Запевняє, що той її вдарив.
Тож жінка викликала на місце патрульну поліцію. Ті приїхали оперативно, а ось на слідчо-оперативну групу довелось зачекати аж три години, стверджує вона.

Навіть після приїзду правоохоронців сам Герун був зайнятий, тому коментувати ситуацію не захотів. Сказав, що затіяв роботи, аби облагородити територію біля бару, де нещодавно знесли п'ять кіосків.

З підприємцем Геруном автостанція конфліктує вже не перший рік. Декілька тижнів тому поблизу його кіоску муніципали знесли п'ять МАФів через те, що ті нібито не мали дозволів на торгівлю. Проте, не на камеру базарники зізнались, що саме на цій території підприємець Герун хоче розмістити власні кіоски.

Підтвердити чи спростувати таку версію підприємець поки що не береться.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Спалити все наххххр і все буде добре. Як палиця тра робить.
Відповісти
якась паяція мяко кажучи дивна. перевірити законність чи незаконність дій підприємця клепки бракує чи чогось іншого ?
Відповісти
Савченко, і начальник поліції луцька ви написали заяви про відставку????
Відповісти
А де раднік недомера в короткому піджачку,чому не коментує.Шеф зі Швейцарії ще не віддав наказ-він "думає"...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні