Керівниця волинського ресторану прокоментувала отруєння на весіллі

0
8
Керівниця волинського ресторану прокоментувала отруєння на весіллі
Керівництво елітного ресторану «Садиба на джерелах», що у Ківерцівському районі, запевняє, що після отруєння на весіллі заклад перевіряють з усіх боків.

У разі, якщо дослідження вказуватимуть на провину ресторану, його адміністрація згодна буде відшкодувати витрати замовникам бенкету. Про це пише «Твій портал» у четвер, 2 серпня.

Раніше директор «Садиби на джерелах» навідріз відмовлялася розмовляти з нареченою Вікторією щодо інциденту. Однак пізніше сама зателефонувала їй та висловила свою позицію. Жінка представилася Світланою.

«Наразі ми чекаємо усіх результатів аналізів, і якщо нашу вину доведуть, то ми все відшкодуємо. Але, перш за все, ми мусимо дочекатися результатів усіх перевірок», - сказала вона.

Також жінка додала, що ця ситуація їй надзвичайно неприємна. Вона дуже виснажилася через усі перевірки, які відбуваються в закладі, бо репутація ресторану – під серйозною загрозою.

«Зараз у нас роблять аналізи дві незалежні лабораторії. Нас перевіряють з усіх сторін. Як тільки я матиму на руках усі результати, одразу вам зателефоную і ми зустрінемось: я, ви і адміністратор. Для мене є дуже важливою репутація ресторану», – наголосила Світлана.

Нагадаємо, у суботу, 28 липня під час святкування весілля у ресторані «Садиба на джерелах» потруїлися люди. Наразі п'ятьом гостям підтвердили діагноз сальмонельоз.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
8

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні