Просив у суду відпустити Мігаса, - батько збитого ліцеїста

13
-3
Просив у суду відпустити Мігаса, - батько збитого ліцеїста
Батько Владислава Андрушківа, якого у грудні 2016 року збив бізнесмен Володимир Мігас, каже, що просив у суддів, аби винуватця жахливої аварії відпустити.

Про це Володимир Андрушків розповів у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події. Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

«Звісно, я як нормальна людина хотів би, щоб він сидів якнайдовше. Але виходячи з ситуації, що він скалічив життя моєму сину і Владиславу потрібні гроші на лікування, то мені потрібно, аби Мігас був на волі», - каже пан Володимир.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Я не можу знати все, - голова апеляційного суду про резонансну справу Мігаса

Він додає, що неодноразово говорив із винуватцем трагедії, і Володимир Мігас запевняє, що, сидячи за гратами, не зможе допомагати хлопцю.

«Він каже, що як сяде в тюрму, то не зможе давати гроші на лікування дитини. А, будучи на волі, матиме змогу віддавати гроші з бізнесу», - розповідає батько Владислава.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Він, як рослина», - батько про хлопця, якого збив п’яний Мігас

Він запевняє, що умови договору, в якому прописано, що Володимир Мігас оплачуватиме лікування Владислава Адрушківа, винуватець аварії виконує.

«Я згідний із вироком апеляційного суду. Там була умова, якщо потерпіла сторона немає ніяких моральних та матеріальних претензій до винуватця, то суд може переглянути термін покарання. Ми сказали, що не маємо до нього ніяких претензій, бо він виконує умови договору. Я особисто просив суд, щоб йому дали умовний термін, аби він далі займався лікуванням нашого сина», - пояснює Володимир.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Дякуючи хабарям, продажним суддям, довірливим батькам, мразь і далі буде на волі, збиватиме людей.
Відповісти
Я розумію, що правосуддя повинне бути, але мова йде про життя його сина, тато хоче,щоб його дитина скоріше одужала. Не потрібно робити висновки, коли не знаєш всієї ситуації
Відповісти
Невже Ви вірите у совість тих подонків? Мігасу треба вивернутись від тюрми, і трохи протягнути час. Якби він хотів допомогти, той хлопчина мав би бути десь в німецьких клініках. Подонок ніколи не стане людиною.
Відповісти
Пастирь
Відповісти
йде мова про таке життя Владислава як у Шумахера..Без свідомості ,без одужання маю на увазі після операцій тіло залишилось і душа ,а свідомість зникла по медичному і народному людина -рослина.Це гірше ніж смерть . медичної допомоги оперативного втручання голова,живіт ,таз ,кисневий апарат .тільки особливий догляд по-життєво - до першого запалення легень.За вибиті зуби, або зламаний ніс отримують від 1 до 5 років ув'язнення .коли є гроші - можна вбивати це факт для Волинської області.
Відповісти
Алкаш ,коняк,курва = от-сос,ДТП,операції ,юнак - рослина,батько лох, для мразі свобода, горілка адвокат кава і корупція,збий вбий ,нікому нічого ніколи за смерть - феміда все супер.
Відповісти
Потрібно знайти волонтерів для збору коштів для лікування хлопця,а мерзоту за грати.Хай посидить,життя побачить,а то землі не чують під ногами
Відповісти
на жаль,навіть там,за гратами - за гроші можна мати все, без будь-яких обмежень
Відповісти
надзвичайно шкода батька який змушений поступити саме так - виправдати таку свол...ту щоб мати фінансову можливість лікувати совго сина. І нажаль не факт що та сво...та, вийшовши на волю буде і дальше допомагати своїй жертві....... Тримайтеся батьки!
Відповісти
Ви думаєте батькам було легко прийняти це рішення?? Да, таких покидьків як Мігас потрібно на Нари саджати..сухарі сушити..але в них два варіанти : або спасати сина, бо коштів потрібно багато, щоб викарабкатись...або бути принциповим..засадити його і сидіти чухати голову де брати гроші..і дивитись як син мучиться..
Відповісти
Що мова.батьків обработав мігас і судді.в законі прописані ті всі відшкодування.там є що і звідки взяти.якби стояв вибір чи 8чи6з відшкодуванням за лікарні.а так то ручкой помахає що в суд знову всіх змі коментарі про божествене прощення і нового члена родини хлопця.
Відповісти
Якщо суд випустить того, то це буде прецендент, що будь хто з великим баблом зможе відкупитися,і знов буде безкарно давити людей ,створуючи з людей рослин.А компенсувати лікування в примусовому порядку
Відповісти
у рамках цивільного позову батьки могли б домагатись від винуватця матеріальної і моральної шкоди. відтермінування терміну виконання вироку на 4,5 роки, а де гарантії, що дитина одужає за цей термін ? а потім з винуватця ні копійки не витягнеш. ввалити йому пару мільйонів моральної шкоди і накласти арешт на майно. це був би кращий вихід у даній ситуації
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні