«Він, як рослина», - батько про хлопця, якого збив п’яний Мігас

3
-2
«Він, як рослина», - батько про хлопця, якого збив п’яний Мігас
Лучанин Владислав Андрушків не може самостійно рухатися та не реагує на оточуючих.

Про це у коментарі інтернет-виданню «Волинь24» розповів тато Владислава Володимир.

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події. Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

«Стан мого сина поки не змінюється. У нього не те, що кома, він як рослина. Дивиться, але не завжди реагує. Влад самостійно рухатися не може, мати годує з ложки, возить його на візочку, садить, але сам цього робити він не може», - розповів батько Владислава.

За словами Володимира, хлопець знаходиться у реабілітаційному центрі в селі Боратин Луцького району.

«Але там реабілітаційний центр по шиї, хребту, а нам треба реабілітація хворому з травмами голови. Але у нас такого немає, а тому треба їхати у Краків», - каже Володимир.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Просив у суду відпустити Мігаса, - батько збитого ліцеїста

Він додає, що незабаром планує відвести сина на реабілітацію за кордон, адже це не дуже далеко та й відносно недороге лікування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Да здравствует наш суд - самый гуманный суд в мире!
Відповісти
Боже, дай батькам надії та витримкм, а дитині здоров'я. Сама доглядала за близькою людиною в такому стані не один рік, тому прийміть найщиріші співчуття вашому горю. Вас зрозуміє тільки той, хто пережив подібне, спаси Вас , Господи.
Відповісти
спортсмен,добрий друг,товариш мій Владислав.На сьогодні ,не взнає мене і своїх одногрупників.Гірше виглядає ніж при ДЦП.я маю жити в Україні, де є можливість вбивати і не нести відповідальності.Гроші є вбивай.Це нове для нас виховання.Стою на роздоріжжі для чого залишатись в Україні де справедливість хоч трішечки де совість в цих служителів феміди і вбиця який похоронив живого Владислава створив йому темряву життя без свідомості.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні