Я не можу знати все, - голова апеляційного суду про резонансну справу Мігаса

8
7
Я не можу знати все, - голова апеляційного суду про резонансну справу Мігаса
Голова Апеляційного суду Волинської області Петро Філюк не зміг прокоментувати зміну вироку бізнесмену Володимиру Мігасу, який у грудні 2016 року, збив Владислава Андрушківа.

Про це він сказав у коментарі інтернет-виданню «Волинь24».

Нагадаємо, у грудні 2016 року п’яний луцький бізнесмен Володимир Мігас просто на пішохідному переході на вулиці Дубнівській на великій швидкості збив юнака.

Навіть через дві години після аварії в його крові виявили більше трьох проміле алкоголю (допустима норма – 0,2 проміле). Після того, як сталась аварія, Мігас робив спроби втекти з місця події. Коли його затримали, водій виявився в автівці зі спущеними штанами, а поруч нього була супутниця. В салоні авто також знайшли пляшку коньяку.

5 грудня 2017 року Луцький міськрайонний суд виніс вирок – чотири з половиною роки позбавлення волі.

Тим часом, Апеляційний суд Волинської області виніс нове рішення: звільнити обвинуваченого від відбування основного покарання, якщо він протягом трьох років іспитового строку не вчинить нового злочину.

«Я не можу нічого коментувати. Тут треба дивитися рішення, бо ж я не був на засіданні. Є реєстр судового рішення, там, мабуть, описано, що і як. Я ж не можу знати всі справи. Якщо там не все описано, то зверніться до тих, у кого воно було. Як я може коментувати щось постфактум?» - сказав голова Апеляційного суду.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ну тоді хоча б прокоментуй постфактум, як будучи рядович суддею та маючи тільки авто "Запорожець" і однокімнатну квартиру, після призначення головою адмінсуду вдалося придбати декілька гектарів землі біля Луцька, збудувати царські хороми та пересісти у ВІП-авто?
Відповісти
а там рука руку миє
Відповісти
до чого тут "рука руку миє"??? і тому подібне! Якщо потерпіла строна не наполягає на мірі покарання у вигляді позбалення волі то суд може засудити до іншої міри покарання! Запитайте у батьків хлопця чи хочуть вони щоб Мігаса "посадили"...100% ні!!! Бо він фінансує лікування дитину!!! І якщо його "посадять" то хто тоді буде оплачувати реабілітацію?
Не виправдовую Мігаса, а дивлюся реально на речі! Хлопець живий і його треба лікувати, а на це потрібні ВЕЛИЧЕЗНІ ГРОШІ!
Відповісти
А позбавлення Мігаса реального і адекватного покарання - це ризик для решти тисяч лучан опинитися під колесами п'яних царьків. Закрили б на довічне з зобов'язанням віддати все майно батькам хлопця - от це б було більш-менш справедливо.
Відповісти
шановний "реаліст". а в побуті доповідач по справі !!. За вашими критеріями якщо мати купу бабла то можна вбивати людей на дорогах???. Бо ж потім можна відкупитися!!!. Батька зрозуміти можна, апеляційний суд ні, бо є ще критерії законності і справедливості!!!. Крім того, це не справа приватного обвинувачення, де все залежить від потерпілого. Не вводьте людей в оману. А шановний П,Т, Філюк лукавить. Мігаса захищав адвокат "Конфіденту", а знаючи взаємовідносини Філюка П.Т. та "конфіденту"повірте, що кінцеве рішення без втручання голови апеляціного суду не могло бути прийняте!!!.
Відповісти
більше того, це рішення було погоджене з прокуратурою. всім прошелестіли. і не треба крутити законом як дишлом. суд мав би ЗОБОВЯЗАТИ винуватця оплачувати лікування потерпілого, у тому числі за межами України до повної реабілітації, а ще виплатити багатомільйонну моральну шкоду. але це можливо не в УРКАїнському продажному суді
Відповісти
безголовий голова!
Відповісти
За таке бабло і не таке зробиш
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні