Це дискримінація, - луцька депутатка про скандальну заяву чиновника

7
2
Це дискримінація, - луцька депутатка про скандальну заяву чиновника
Депутат Анна Мовяк обурилася заявою керівника управління транспорту Луцької міської ради Віктора Кукішева, який сказав, що водій маршрутки має право не зупинятися мамам з візочками.

Анна Мовяк вважає, що це очевидна дискримінація, - про це вона написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Начальник управління транспорту та зв'язку Луцькради Віктор Кукішев заявив, що водії луцьких маршруток мають право не везти матерів із дитячими візочками.

"Тобто виходить так: мами з візочками, сидіть краще вдома! А якщо хочете користуватися пасажирським транспортом - відрощуйте додаткові руки. Не уявляю, як маючи дитину до року, складати дитячий візок і одночасно тримати дитину", - йдеться у дописі.

Анна Мовяк зазначила, що вагітні жінки та люди з дитячими візочками відносяться до маломобільних груп населення.

Нагадаємо, вартість проїзду у маршрутних таксі Луцька підвищили з 4 до 5 гривень.

"У ПРАВИЛАХ надання послуг пасажирського автомобільного транспорту у п.6 чітко вказано, що транспорт, який використовується для перевезення пасажирів повинен бути обладнаний місцями для людей з інвалідністю та інших маломобільних груп населення", - написала депутат.

Анна Мовяк додала, що її обурюють такі заяви посадовця, тому вона має намір піднімати питання про компетентність керівника управління та чи відповідає займаній посаді.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ота "парсуна " сидить в раді отримує зарплату з наших податків,а лобіює права приватних перевізників,на мою думку отой посадовець займає не своє місце,і треба піднімати питання чи відповідає він займанній ним посаді!
Відповісти
Звільнити з посади Віктора Кукішева за подібні висказування. Якби він їздив на маршрутках, то нехай перед ним не зупиняються водії. Було б наукою.
Відповісти
Довелося колись працювати з Кукішевим. Я скажу, шо він ще той валянок. Як він взагалі туди потрапив. Не вміє ні керувати, ні працювати!
Відповісти
В правилах користування громадським транспортом чітко написано,що пасажир моє право перевозити багаж100*50*30- якраз літній візочок вписується в розміри. Посадовець є некомпетентним в галузі перевезень. ЗВІЛЬНИТИ ЗА НЕКОМПЕТЕНТНІСТЬ.
Відповісти
Де обіцяні швейцарські тролейбуси?
Відповісти
Марсіанин керівник управління транспорту Луцької міської ради Віктора Кукішева, який сказав, що водій маршрутки має право не зупинятися мамам з візочками. ВІН ДАЛЕКИЙ. ХАЙ СПУСТИТЬСЯ З НЕБЕС І ПОДИВИТЬСЯ ЩО РОБИТЬСЯ З ПЕРЕВІЗНИКАМИ.
Відповісти
Пішки або тролейбусом!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні