У Луцьку не поспішають звільняти заступника мера Рачкова

3
0
У Луцьку не поспішають звільняти заступника мера Рачкова
На сесію Луцької міської ради не винесли проект рішення про звільнення заступника мера Олександра Рачкова, якого спіймали на хабарі.

Про це стало відомо у понеділок, 14 травня, під час позачергової сесії Луцької міської ради.

Нагадаємо, у середу, 25 квітня, після сесії Луцької міської ради у кабінеті та автомобілі заступника мера Олександра Рачкова провели обшуки. Одразу після цього чиновнику стало погано – йому викликали «швидку».

Згодом стало відомо, що трьох посадовців міської ради, в тому числі заступника мера спіймали на хабарі. Чиновники обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку за 17 тисяч доларів. Цього дня вони отримали черговий транш - 7 тисяч доларів.

А у четвер, 26 квітня, заступник Луцького міського голови Олександр Рачков, якого зловили на хабарі, заявив, що йде у відставку та покидає політичну партію «Батьківщина».

Депутат Артем Запотоцький поцікавився у секретаря ради Григорія Пустовіта, чи отримав той заяву на звільнення Олександра Рачкова та чому її досі не розглядають на сесії міської ради.

«За такі речі треба звільняти і бити по руках, на яких висять кайданки», - наголосив Запотоцький.

«Він зараз знаходиться не на роботі. Прийде час, ми розглянемо. Давайте почекаємо звинувачення – в Україні є презумція невинуватості», - відповів в.о. міського голови.

На запитання про те, коли він отримав заяву Рачкова Пустовіт відповів, що не пам’ятає.

Зауважимо, Олександр Рачков досі залишається членом міського виконавчого комітету.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
ну нормально,його взяли на "гарячому" і виявляється в нього є презумпція "невинності". типу він там випадково проходив і йому тицьнули гроші...
Відповісти
Прийде час, ми розглянемо... А зарплату заявника стягнемо з Пустовіта ?..
Відповісти
Недарма ж Рачок під Палицю ліг.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні