«Ми будемо жити так, ніби цей день останній», - мама онкохворого хлопчика з Волині

2
3
«Ми будемо жити так, ніби цей день останній», - мама онкохворого хлопчика з Волині
Мама онкохворого трьохрічного Ромчика Гальчика Світлана каже, що більшість хворих на рак людей думають, що помруть, натомість жінка в це не вірить.

Своїми думками та переживаннями жінка поділилася у спільноті «Гальчик Рома - боротьба за життя».

Нагадаємо, 3-річний Роман Гальчик з Нововолинська бореться зі злоякісною пухлиною головного мозку. Турецькі лікарі підтвердили діагноз українських лікарів - у нього 4 стадія раку.

«Найстрашніше - це очікування. Найстрашніше - це невпевненість. Найстрашніше - це страх зробити неправильний вибір, адже на кону життя, не просто життя, а життя дитини, нашої дитини. Більшість хворих на рак чекає один кінець. Це правда. І страшно жити з цим, боляче жити з цим. Але іншого виходу немає», - пише мама хлопчика.

Світлана Гальчик додає, що не збирається опускати руки через хворобу сина, а боротиметься за його життя, а разом із чоловіком Юрієм виконають будь-яку забаганку Ромчика.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: «Я без сил, але готова до боротьби», - мама онкохворого хлопчика з Волині

«Я можу закритись в домі і впасти в депресію, жалітись всім , яка я нещасна, плакати, але скільки це буде тривати? Ми вирішили робити все навпаки. Ми будемо жити так, ніби цей день останній, наповнювати життя сина позитивом. Він не бачить наших сліз, ми не розмовляємо при ньому про хворобу. Хоче машинку - купую, хоче піцу - йдемо на піцу. Зараз він хоче собаку, і я мушу її йому купити, як би я не була проти тварин в квартирі. Я вірю, що як в мультику, «почему я такой злой был, а потому что у меня собаки не было», собачка стане йому другом, а можливо собака стане йому ліками, бо матиме друга і привід повертатись додому, і ще один привід поборотись за своє життя», - пише мама Роми.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Боже врятуй цю дитинку.
Відповісти
Раджу зробити правильний вибір і звернутись у ПП Міжнародний оздоровчий центр "ПІМ". Дивіться в ютубі Новим методом Ніна Іванівна Яремчук попередила і перемогла рак. Повертайте дитині ЗДОРОВ'Я та живіть щасливо!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні