«Я без сил, але готова до боротьби», - мама онкохворого хлопчика з Волині

0
-1
«Я без сил, але готова до боротьби», - мама онкохворого хлопчика з Волині
У онкохворого трирічного Романа Гальчика з Волині виявили нові пухлини в різних місцях голови.

Про це йдеться на сторінці "Гальчик Рома - боротьба за життя" у Фейсбуці.

"Отримали висновок МРТ, страшно подумати, що на нас чекає...як ми ? - ми прибиті, я без сил, але готова до боротьби. Прошу щирої молитви за Ромашку", - пише мама хлопчика Світлана Гальчик.

У висновоку МРТ вказано, що у дитини виражена негативна динаміка у зв'язку з вторинним метастазуванням та канцероматозом головного мозку.

Допомогу на лікування можна перерахувати на картку ПриватБанку 5168757319064871 Юрій Гальчик (тато хлопчика).

Довідково

Коли Роману Гальчику було 1,5 роки, батьки почали помічати судоми пальчиків у дитини. Звернувшись до лікарів отримали відповідь - переросте, пийте вітаміни. Батьків заспокоювали, що пройде, рекомендували приймати кальцій і магній. Влітку 2017 роки хлопчик почав скаржитися на головний біль. Незабаром з'явилася блювота, слабкість. Дитину направили в обласну лікарню. На КТ, МРТ виявили новоутворення. У середині вересня в Інституті нейрохірургії ім. Ромоданова пухлину видалили. З жовтня 2017 року Рома продовжив лікування у відділенні дитячої онкології Національного інституту раку.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні