За що голова Шацького суду Наталія Сушик взяла 10 тисяч доларів хабара

4
13
За що голова Шацького суду Наталія Сушик взяла 10 тисяч доларів хабара
Голова Шацького міськрайонного суду Наталія Сушик отримала 10 тисяч доларів хабара за те, що "відмазала" раніше судимого фальшивомонетника.

Про це з посилання на власні джерела повідомляє інформаційне агентство "ВолиньPost".

За посередництвом заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова суддя вимагала 10 тисяч доларів за винесення позитивного рішення під час судового розгляду кримінального провадження.

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника мера Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США. Загалом же чиновники вимагали 17 тисяч доларів, за що обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

Того ж дня затримали й голову Шацького міськрайонного суду.

Відомо, що Наталія Сушик вимагала неправомірну вимогу за позитивне рішення щодо справи чоловіка, який раніше був судимий за злочини, передбачені частинами 1-3 статті 199 Кримінального кодексу України.

У статті йдеться, зокрема, про злочини, пов’язані із виготовлення, зберіганням, придбанням, перевезенням, пересиланням, ввезенням в Україну з метою збуту, а також збутом підробленої національної валюти України у виді банкнот чи металевої монети, іноземної валюти, державних цінних паперів чи білетів державної лотереї.

Правоохоронці задокументували два «транші» передачі хабара – по 5 000 доларів США кожен. А у середу, 25 квітня, Рачкова і Сушик затримали «на гарячому» під час одержання другої частини неправомірної вигоди. Гроші та інші речові докази вилучили під час огляду місця події.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
13

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Прокуратура,шуруй на вул.хмельницького,ой є там тобі робота,ой є,не чекай команд з києва,попрацюєте,поїдете на підвищення в столицю
Відповісти
Хароша баба но треба її на нари відправити. І Рачка хай прихопить з собою до купи.
Відповісти
Зразу відчувається, що запрацював новий-старий облпрокурор !..
Відповісти
Так їй і треба
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні