Голову Шацького суду затримали у церкві

8
-1
Голову Шацького суду затримали у церкві
Посадовицю служби Феміди, яку підозрюють в отриманні хабара, затримали на території благодійного комплексу церкви «Фіміам» у Луцьку.

Інцидент трапився у середу, 25 квітня о 17.00, - про це написав Павло Миронюк на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, 25 квітня трьох посадовців міськради, в тому числі заступника міського голови Олександра Рачкова, затримали під час одержання ними чергового траншу неправомірної вигоди - в розмірі 7 000 доларів США. Фігурантом у корупційній справі заступника Луцького міського голови Олександра Рачкова є голова Шацького районного суду Наталія Сушик. З’ясувалось, що вони вимагали від громадянина неправомірну вигоду у розмірі 17 000 доларів США. За це вони обіцяли узаконити та зареєструвати право власності на вже збудований індивідуальний житловий будинок у Луцьку.

"Вчора (25 квітня) о 17.00 на території благодійного комплексу Церкви «Фіміам», в.м Луцьку, прокуратурою волинської області було затримано посадовця служби Феміди в отримані хабаря! Звісно, такі, хоч і законні, дії правоохоронних органів відразу кинули тінь на нашу церкву Фіміам", - йдеться у дописі.

Павло Миронюк зазначив, що до цього правопорушення ніхто з членів керівництва церкви а також її відвідувачів не причетний.

"Шкода що до хабарництва все ще є ласими високопосадовці. А Біблія говорить: «А хабара не візьмеш, бо хабар осліплює зрячих і викривляє слова справедливих». І хіба ж то не так? Засліплює людям очі!!!", - додав чоловік.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
. Бідна не встигла гріхи замолити. А якщо серйозно я готовий тих щурів вішати.
Відповісти
Вот какоє оно, ліцо корупції...Щаслівоє, загорєлоє...:))))))
Відповісти
а де наше хвальоне агентство із запобігання корупції? чи воно запобігає розслідуванню корупції?
Відповісти
в нас більшість корупціонерів, політиків і чиновників такі релігійні і богоугодні. а церковники так хвалять своїх спонсорів і моляться за них.
Відповісти
ПАчєму же в соляріе, ето мой натуральний заГар...мАарсокой-среднеземноморский......:))))
Відповісти
Ото герої!!! Затримали жінку на очах у маленької дитини!!(((((((
Відповісти
це вбереже личинку хабарниці від спокуси стати такою як мама :)
Відповісти
А як в АТО іти , то на лікарняне ідуть, бо ж там не з дітьми і жінками воювати потрібно
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні