Юлія Сабатюк оскаржуватиме штраф, який «вліпили» за відмову розносити повістки

4
7
Юлія Сабатюк оскаржуватиме штраф, який «вліпили» за відмову розносити повістки
Голова асоціації ОСББ у Луцьку Юлія Сабатюк оскаржуватиме у суді штраф, який їй призначили за відмову розносити повістки.

Про це Юлія Сабатюк написала на своїй сторінці у Фейсбуці.

Нагадаємо, Юлію Сабатюк викликали у міський військовий комісаріат для ознайомлення і підписання протокола про адміністративне порушення через її відмову як голови асоціації вручати повістки призовникам.

"Вчора складалось враження, що я в паралельній реальності ( мінус 30 років)... Пресу не пустили, колегу закрили за металевими дверима, заставили залишити телефон та жіночу сумочку, одночасно склали протокол та винесли постанову", - йдеться у дописі.

"Пане комісар, вивчіть Закон України "Про ОСББ"! В моїх словах немає злого умислу, бо я працюю на тому фронті, що мені, як жінці, ближче - енергонезалежність нашої країни", - додала жінка.

У коментарі виданню "Волинь24" Юлія Сабатюк зазначила, що штраф оскаржуватиме у суді.

"Навіть якби мені прихзначили дві гривні штрафу, а не 50 неоподаткованих мінімумів, я б пішла до суду. Кожен має виконувати свою роботу", - сказала Юлія Сабатюк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
7

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
зробила, ці "морди" вже зажрались, впевнений що і посвідчення і земельку собі вже поробили, а тепер сидять у військоматах і папірці перекладають
Відповісти
правильно, дибати треба цих клоунів в погонах
Відповісти
Дибати їх звісно треба. Але якщо не помиляюсь у законах є норма про співпрацю керівників підприємств і ЖЕКів з військоматами. Можливо, що під цю марку і ОСББ рівняють. Якщо так, і ОСББ отримали повноваження ЖЕКів, то цілком вірогідно, що оскарження закінчиться нічим, а у випадку повторного саботування призивної кампанії, до суду можуть "потягнути" голову ОСББ. Хоча мабуть ще жодного голову сільради чи ЖЕКу не притягнули до відповідальності. Просто ті жирні кнури з військомату не хочуть виконувати свою роботу і перекладають її на інших.
Відповісти
ЖЕК - це комунальне підприємство, а ОСББ - громадське обєднання, яке не має обовязку здійснювати військовий облік і тим більше розносити повістки
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні