У Луцьку ОСББ змушують розносити повістки призовникам

13
-11
У Луцьку ОСББ змушують розносити повістки призовникам
Луцький об’єднаний міський комісаріат хоче «покарати» голову асоціації ОСББ Юлію Сабатюк за відмову розносити повістки призовникам.

Про це вона розповіла у коментарі «Волинь24».

«Нам принесли повістки, призовник мав би розписатися і мали повістки у військкомат занести. Що це за неподобство? Ми їх працівники чи військовозобов’язані? Я відмовилась це робити, у мене немає таких повноважень», – обурилась Юлія Сабатюк.

Відтак, голові асоціації ОСББ надіслали лист з військового комісаріату. У ньому йдеться про те, що Юлія Сабатюк порушила законодавство про оборону і буде нести адміністративну відповідальність по ч.1 статті 210-1 КУпАП.

«Завтра йдемо розбиратися. Так не може бути. Вони будуть сидіти, а звичайні громадяни будуть розносити повістки?» - додала вона.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-11

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
я б взагалі нікуди не ходив, зате написав би заяву в поліцію
Відповісти
Як цікаво получається: тільки повістка - зразу заяву. Так давайте напишемо заяву в поліцію на путіна... Нехай пуйла посадять - і все! НЕМА ПРОБЛЕМ )
Відповісти
... і всі дома переседимо.
Наша міліція нас захистить від воєнкома. Ой, від Путіна
Відповісти
Це Ю. Сабатюк малаб звернутись до органів Національної поліції щодо громадян, які ухиляються від виконання військового обов’язку, для їх розшуку, затримання і доставки до районного (міського) військового комісаріату (п.33 Постанови кабміну № 921)
Відповісти
Мікола, не балуйся шнапсом!
Відповісти
ти вже просох ?
Відповісти
зовсім зажрались. Треба ліквідувати цю непотрібну бюрократичну структуру
Відповісти
Луцький об’єднаний міський комісаріат хоче не «покарати» голову асоціації ОСББ Юлію Сабатюк за відмову розносити повістки призовникам, а притягти до адміністративної відповідальності за за невиконання вимог чинного законодавства, зокрема вимог Постанови КМУ №921 (від 07.12.2016 р.). Вказану постанову приймав явно не Луцький ОМВК...
Відповісти
Постанова КМУ №921 п. 37 З метою ведення персонального обліку призовників і військовозобов’язаних на державні органи, підприємства, установи та організації покладається виконання таких заходів:
абзац 3 оповіщення на вимогу районних (міських) військових комісаріатів призовників і військовозобов’язаних про їх виклик до районних (міських) військових комісаріатів і забезпечення їх своєчасного прибуття
Відповісти
ОСББ є громадським обєднанням, а не державним органом, підприємством, установою чи організацією , тому на нього ця постанова не поширюється
Відповісти
ПОРЯДОК
організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних

1. Цей Порядок визначає механізм організації та ведення військового обліку призовників і військовозобов’язаних (далі - військовий облік) центральними і місцевими органами виконавчої влади, іншими державними органами, виконавчими комітетами сільських, селищних та міських рад (далі - державні органи), військовими комісаріатами, військовими частинами, підприємствами, установами, організаціями та навчальними закладами незалежно від їх підпорядкування та форми власності (далі - підприємства, установи та організації).
Відповісти
ти зовсім тупий, чи букв не знаєш ? громадське обєднання НЕ Є ні державним органом влади, ні підприємством, ні установою, ні організацією , ні навчальним закладом
Відповісти
Поки діти президента премермінвстра інших високопосадовців не служать, для простих хлопців не існує ніякого обовязку. І точка. Ухиляються, правильно роблять.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні