Що думають луцькі студенти про МакДональдс. ВІДЕО

3
-2
Що думають луцькі студенти про МакДональдс. ВІДЕО
Журналісти "12 каналу" поцікавились у луцьких студентів, що вони обирають - фаст-фуд чи правильне харчування.

Про це – у програмі Питання дня: Чи потрібний Луцьку МакДональдс?

Студенти розповіли, що думають фаст-фуд і де в Луцьку побудувати МакДональдс.


Нагадаємо, лучанка Юлія Панасюк просить на перетині вулиць Стрілецької та проспекту Грушевського замість скверу авіаторів побудувати «МакДональдс». Відповідну петицію вона зареєструвала у вівторок, 27 лютого.

Раніше повідомлялося, що 28 лютого під час сесії Луцької міської ради депутати не дозволили виставити на аукціон земельну ділянку, яку розглядали інвестори МакДональдсу. На цьому місці планують облаштувати Сквер авіаторів.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
МакДональдс-Це класно,модно,зручно і сучасно! Там дуже смачне морозиво!
Відповісти
Ну Макдональдс не здорова їжа і все таке)Але туристи, проїжджі люди завжди шукають таких швидких закладів для перекусу. Тим паче з нашими зарплатами ми ж не будемо кожний день ходити в Мак)Та і для іноземних туристів трохи дивно що ми Мака немаємо...А коли кажуть про шкідливу їжу, то скажіть що зараз корисне і натуральне продають)
Відповісти
Я думаю журналістам довелося довго шукати акторів, для зйомок, молодь проти фастфуду.Краще відкрити магазин Гроно там все натуральне і молоді сподобається.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні