«Хочу, щоб він сів»: донька лучанки, яку збили на смерть

15
2
«Хочу, щоб він сів»: донька лучанки, яку збили на смерть
Донька лучанки, яку на смерть збив автомобіль, хоче справедливого покарання для водія. Однак, жінка думає, що винуватець аварії може уникнути правосуддя.

Про це Інна Голосюк розповіла Волинь24.

Нагадаємо, 15 березня у Луцьку на вулиці Карпенка-Карого автомобіль Рено Дастер збив двох жінок-лікарів. Дві жінки переходили дорогу у невстановленому місці. Одна з них загинула на місці, інша – в реанімації з тяжкими травмами.

ВІДЕО МОЖНА ДИВИТИСЯ ТУТ

Донька загиблої Валентини Новосад Інна Голосюк каже, що дуже важко переживає смерть матері.

«Мама була для мене усім. Тепер на заспокійливих сиджу», - розповідає жінка.

З її слів, 24-річний винуватець аварії запевняє, що їхав зі швидкістю 50 кілометрів за годину і просто не помітив жінок, які переходили через дорогу, а відтак він нібито не винен.

Раніше повідомлялося, що у Луцьку поліція розшукують очевидців смертельної аварії, яка трапилася 15 березня. За фактом аварії відкрито кримінальне провадження.

Однак, донька померлої іншої думки. Жінка вважає, що водій їхав зі значно більшою швидкістю. На це зокрема вказує відео, яке опублікував у соцмережі лучанин Дмитро Лавренюк. На ньому видно, як за дві хвилини до аварії Рено Дастер їде містом із великою швидкістю.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Смертельна аварія у Луцьку: стало відомо, що з другою потерпілою

«У довідці з моргу було написано, що у мами – численні розриви внутрішніх органів, переломи скелету. Як там могла бути швидкість 50 кілометрів за годину?» - обурюється жінка.

«Водій прийшов на похорони і хотів, щоб я йому пробачила. Замість того, щоб сказати, що винний і кається, лише повторював, що не перевищив швидкість», - пригадує Інна Голосюк.

Вона каже, що рідні іншої постраждалої жінки претензій до водія не мають, адже він оплачує лікування.

«Я таки вірю в суд. Якщо справа не потрапить до суду, я зневірюсь в людей повністю і назавжди. За перевищення швидкості безсумнівно він має бути покараний і ув’язнений», - переконана донька загиблої.

«Вона 47 років була лікарем. Останні три місяці дуже жалілась, що перевтомлюється, бо їм надбавили години прийому. Мамуся працювала на повну ставку – кожного дня по 6 годин прийому, плюс виклики на дільниці. Я її вмовляла кидати працювати, але вона казала, що ще цей рік допрацює і досить. А тепер її не стало», - з сумом зазначає Інна Голосюк.

Слідчий Сергій Терлецький, який розслідує цю справу, наразі від коментарів відмовляється, посилаючись на таємницю досудового розслідування.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Наверно дочке погибшей легче станет от того, что она тогда ничего не получит, повысит только планку "цены вопроса" и в итоге иные люди получат "гонорар".
Відповісти
Іван продай на органи свою рідню і замовкни. Дівчина хоче по закону і по совісті. Співчуваю.
Відповісти
К сожалению такова жизнь, таковы реалии. Сочувствуют все (в том числе и я ), а вот пожелать разумно рассудить в данном происшествии - это не каждый посоветует.
Відповісти
Кстати, Олекса, переходи дорогу в установленном месте, предварительно убедившись в безопасности.
Відповісти
Інна візьмітть бітку, вичисліть того підара, опустіть на голову бітку щоб хруснула,і скажіь ой я не побачила. Від слідства і суда результатів не чеекайте.
Відповісти
Чи ти так теж думав би, якби на місці водія був ти.
Відповісти
Хай так зробить і тоже сяде!! Дуже мудра порада!!
Відповісти
,,Тору‘‘
Відповісти
А чому не вказуєте, що пішоходи переходили дорогу не на пішохідному переході? Причина трагедії не лише в діях водія. В 20 метрах є пішохідний перехід, невже цих 20 метрів вартують людського життя?
Відповісти
Моя мама була на похоронах і на прощанні. Казала що водій просив у Вас вибачення і каявся біля померлої. і був не тільки на похоронах а і на прощанні 16 березня. Не беріть гріх на душу, хлопчина і так покараний.
Відповісти
Та що ви кажете? Це знак іншим мажорам, що ганяють містом і чавлять людей: нічого вам за це не буде, треба лишень покаятися біля померлої і попросити вибачення у родичів. Є таке поняття як невідворотність покарання. Жінка-пішоход уже "покарана" за свою необережність : ніби доросла людина, а перебігала чотри смуги руху за 20 м від переходу. Але й водій, якби дотримувався швидкісного режиму, то вчасно зреагував би. Тому ВІН ПОВИНЕН СІСТИ. Інночко дитино, у вас рідні є? Ви готові покласти їх під колеса такого водія, що щиро покаявся?
Відповісти
Можна подумати що він спецом на них наїхав. Давайте садити всіх наприклад автівка виїхала на зустрічну смугу і водій загинув. Тоді по вашій логіці водій який їхав в своїй смузі та вижив має сидіти БО Ж ТАКА РОЗУМНА ЛОГИКА
Відповісти
Поясніть, будь ласка, яким чином водій, що їхав по своїй смузі, порушив ПДР?
Відповісти
Так і тут водій їхав у своїй полосі з увімкненим поворотом ліворуч. Особисто бачила. Не буду нікого оправдовувати але швидкість можна розрахувати самотужки по формулі. Реальне розуміння ситуацій приходить тоді коли сама стикається з цим. В мене в практиці було. І всі говорили що тупа дівка я. Хоча нашим людям аби зробити негативні висновки і побільше викачати бабосів. Хоча в своїй ситуації подала зустрічний позов на відшкодування збитків. Тоді всі правильні притихли. Бо ж ай яй яй. І їхала я 40 км але летатьний випадок. Випивший кинувся під автівку. Якщо людина їде в авто і збиває іншу на великій швидкості то тіло вдається в лобовуху, а то і відкидає на 30м. Люди велике свято приходить. Будьте добріші. Шляхи господині не відомі. Я з цим живу вже 7 років. І не знаю чому таке випало на мою долю. Першу сивину отримала.
Відповісти
подайте свою інформацію слідчому по даній справі Терлецькому Сергію.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні