--> Смертельна аварія у Луцьку: стало відомо, що з другою потерпілою | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Смертельна аварія у Луцьку: стало відомо, що з другою потерпілою

1
9
Смертельна аварія у Луцьку: стало відомо, що з другою потерпілою
Одна із жінок, які потрапили під колеса автомобіля Рено Астра на перехресті вулиць Карпенка-Карого та Чорновола у Луцьку, перебуває у тяжкому стані.

Про це повідомляє «12 канал».

Нагадаємо, смертельна аварія, внаслідок якої загинула 70-річна порушниця правил дорожнього руху та травмувалася її 64-річна колега, трапилась у четвер, 15 березня, близько 18:30. Дві жінки переходили дорогу у невстановленому місці.

За словами лікаря Луцької міської клінічної лікарні Олександра Бойка, потерпіла була госпіталізована у важкому стані та зараз перебуває у реанімації. Попередній діагноз – політравма. Точний діагноз лікар не розголошує на прохання рідних.

За попередньою інформацією поліції, жінка працює лікарем центру первинної медико-санітарно допомоги №3. Свідки стверджують,що потерпілі порушили правила дорожнього руху за 20 метрів від освітленого пішохідного переходу, що і стало причиною наїзду.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ще вчора Рено Дастер, сьогодні це неіснуюча модель Рено Астра. Контролюйте своїх писак, бо і в решті новин починаєш сумніватись.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні