У Луцьку на смерть збили бабусю.ФОТО

14
2
У Луцьку на смерть збили бабусю.ФОТО
У Луцьку на вулиці Карпенка-Карого збили літню жінку.

Трагедія сталася у четвер, 15 березня, близько 18:30. Дві жінки переходили дорогу у невстановленому місці.

В результаті одна 70-річна жінка загнула під колесами авто Рено Дастер. А інша, якій 64 роки, потрапила до реанімації.

Як виявилося, постаждалі - лікарі. Вони саме йшли з семінару.

Зазначимо, що перехід знаходиться за 20 метрів від автопригоди.



Теги: дтп, аварія
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Це горе для сім'ї, прийміть співчуття. Можливо цей випадок стане прикладом для тих кому 20 метрів до переходу важливіші за життя.
Відповісти
Іти по переході звісно потрібно, але водій як небачиш двох жінок на дорозі, вина звісно теж водія, немає переходу неозначає недивитися на дорогу
Відповісти
Андрію ви не праві!пішоходи повинні завжди бдіть!
Відповісти
P.S.,, Дтп сталося в 18:30, зараз вже видно в таку годину то не ніч,,
Водій завжди повинен, бути уважним. Недобачаєш, темно, дощ, слизько, їдь 20 км в час.
Почитай закони
Відповісти
Андрій! Я звісно знаю, що таким як Ви нічого не докажеш, але: Погодьтеся що автомобіль набагато краще видно, як пішохода в темному одязі. І в ПДР чітко написано що дотримуватись правил мають УСІ учасники дорожного руху!!! Також прошу не забувати що водій стежить і за дорожніми знаками і за світлофорами, і за рухом інших автомобілів, і за станом проїзджої частини!!! І кінець кінцем пішоходів там не повинно було бути!!! Звісно це горе і шкода їх, але досить вже звинувачувати водіїв !!!
Відповісти
А чи знаєте ви, що є відео, що водій, якого ви так захищаєте, пролетів на червоний світлофор за 2 хвилини до події? І це було зафіксовано на відеореєстратор, але на жаль потім свідок десь зник?
Відповісти
Моя покійна мамуся завжди була дуже сумлінною жінкою, вона працювала лікарем 47 років, все життя лікувала людей.Не пробувала б вона перебігати, якби не пересвідчилась, що нікого на дорозі немає. Летів він, як скажений, Роман Онопріюк, 24 роки.Інше авто по правій лінії встигло загальмувати, а він ні, бо поспішав десь хлопець. А зараз мене слідчий інформує, що може навіть до суда справа не дійде. Я знаю ніщо мою МАМУ не поверне, але я хочу, щоб справа розглянута була в суді.
Відповісти
Андрію ви не праві!пішоходи повинні завжди бдіть!
Відповісти
Шева,що ти плетеш!Не хами!
Відповісти
Спочатку там потрібно зробити регульоване перехрестя або круговий рух, освітлити, виділити пішохідну зону, бо там повний бардак а не перехрестя. Можливо тоді сьогодні було б по іншому для двох родин!!! Мої співчуття!!!
Відповісти
Співчуття родинам, але зверніть увагу - не перший смертельний випадок, а перехрестя таки не поспішаються врегулювати. І куди там ще круговий рух втулити?
Щодня по кілька разів проїжджаю цим перехрестям, скажу одне на ньому пішоходи поводяться так як Маклауди, поряд є пішохідний перехід, сьогодні там пропустив жінку з дитячим візочком, вона на переході навіть двічі впевнила в безпеці, щоб переходити, що є правильним. А вчора дорослий хлопака, років 25 ледь не вибіг переді мною прямо з острівця на якому пішоходи вже стежку протопкали, на перехід же важко кілька метрів пройти. У пішоходів відповідальності нуль.
Відповісти
Повністю підтримую. Але і в нашої поліції і в нашої влади відповідальності НУЛЬ!!! По всьому Луцьку пішоходи по дорозі ходять як по тротуару. Часто переходять дорогу навіть не дивлячись їде автомобіль чи ні. Чому в тій самій Польщі ВСІ пішоходи дотримуються правил ПДР. І за порушення штраф великий. Дайте мені посвідчення і свистка і мені зарплати не треба буде - я на одних порушеннях ПДР пішоходами на квартиту зароблю. :)
Відповісти
Лише пішоходи порушують? А водії ангели? Не перевищує ніхто швидкість і не летить на червоне світло?Соромно вам має бути за такий коментар
Відповісти
Ішли з семінару Срібних Лелек п'яні та поза пішоходним переходом. Що за семінар в такому закладі де всі вживали алкоголь?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні