--> Хто кришує Савченко: версії депутатів | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Хто кришує Савченко: версії депутатів

3
-1
Хто кришує Савченко: версії депутатів
Команду Надії Савченко складають люди, які працювали з нею, створювали її образ і, можливо, підштовхували на певні кроки.

Однак хто вони, відомо далеко на все і не всім, ідеться в сюжеті ТСН.

Народні депутати і політичні оглядачі називають колишню льотчицю завербованим агентом ФСБ і людиною Віктора Медведчука.

Поряд із Надею завжди її сестра Віра – вона їздила на всі судові засідання в Росію, а сьогодні супроводжувала затриману депутатку від ВР до будівлі СБУ. При цьому молодша Савченко постійно з кимось говорила по телефону, розповідала у слухавку, що відбувається, і, можливо, чула поради, що робити далі й озвучувала почуте Наді.

Про те, що депутат Савченко слухається когось дуже професійного, її колеги помітили вже давно. Всі промови політика завжди чітко розраховані на протестну аудиторію, а її 12-секундний ролик "Ба-бах!" називають справжнім політтехнологічним проривом. Нардепи кажуть, що визволена з полону військова надто швидко перетворилася на вправного оратора та отримала чималі гроші на політичну діяльність.

"Очевидно, з нею дуже серйозно попрацювали. Я з нею спілкувалася в залі не один раз і знаю, як вона говорить зазвичай. Це складно співставні речення. Їй важко сформулювати свою думку", - твердить Вікторія Сюмар.

"Я бачив перші виступи Надії після повернення з тюрми і всі її ролики під час Майдану. Сама людина за такий короткий термін не може так швидко змінити свою модель поведінки", - натякає на фахову допомогу невідомих кураторів нардеп Сергій Рудик.

Сергій Пашинський вважає що за Надею стоять російські спецслужби, а завербували українку в полоні.

"На жаль, вона була завербована, і на жаль, вона зараз чітко працює країну-агресора. По деталям. По деталям. Щойно вона вийшла з полону, перше що вона зробила – проїхала Західною Європою і США з одним меседжем: Україні неможна давати зброю", - каже він.

Цю версію підтримують багато політиків, але й не відкидають, що гроші Савченко дає не ФСБ, а Віктор Медведчук – кум президента РФ Володимира Путіна.

"Там іде фінансування Медведчука, цілеспрямована фінансова підтримка", - вважає радник глави МВС Зорян Шкіряк.

"Я думаю, вона точно зв’язалася з людьми, які їй навязали думку, що вона повинна спасти Україну, навіть якщо їй потрібно піти на непопулярні і дуже ризиковані кроки. Стосовно фінансування, то ні для кого не секрет, що Медведчук був дотичним", - переконаний нардеп Володимир Парасюк.

Начебто саме на ці гроші Савченко зняла офіс у центрі Києва на 150 квадратів, ціна якого мінімум 3 тисячі доларів на місяць. До речі, власником приміщення є власник офісу Міхеіла Саакашвілі в сусідньому будинку.

Під куполом ходить і четверта версія, і вона говорить, що насправді допомогає Савченко власник телеканалу NewsOne Євген Мураєв. У телефонній розмові з ТСН він цю версію спростовувати не став.

"Своє бачення картини і дій – я з нею ділився. У приватних бесідах", - заявив він.

Нині Мураєв платить і за професійних адвокатів для Савченко.


Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Розігнати на фіг АП за проколи босса з М. Саакашвілі, Н. Савченко...
Відповісти
Що за брєд? Якщо людина є підозрювана у таких злочинах, то вона і її оточення має прослуховуватись спецслужбами і ті все мають знати з ким, коли, як, де... А тут таке кажуть :))) ЗМІ просто треба зомбування і робити так як потрібно власникам тих ЗМІ за домовленістю з владою от і все, а вони співають тут... Ну може на тих хто нічого не розуміє и не вміє аналізувати і розраховані такі вкидання, ефіри, сюжети, статті...
Відповісти
а зверніть увагу хто дає інтерв'ю і згадується у сюжеті - ті хто самі повинні вже давно сидіти за гратами!!!
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні