--> На Волині екстрасенси розслідували подвійне самогубство закоханої пари | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

На Волині екстрасенси розслідували подвійне самогубство закоханої пари

1
1
На Волині екстрасенси розслідували подвійне самогубство закоханої пари
У село Залужжя Володимир-Волинського району приїхали учасники програми "Битва екстрасенсів" розслідувати самогубство 20-річного Віталія Мотики та його дівчини 17-річної Діани Боговської.

Про це «Волинь24» стало відомо з власних джерел.

Як зазначає жителька села Оксана (ім'я змінено), семеро екстрасенсів із 18-го сезону програми приїхали в село у середу, 21 березня та перебували там протягом всього дня.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Трикутник повішених та портрет з могили: екстрасенси про самогубство закоханих з Волині

«Робили різні ритуали, виганяли духів, били дзеркало, проводили ритуали за повішених, аби більше таких не було», - зазначила жінка.

Нагадаємо, 29 червня 2017 року у дворі власного будинку повісився 20-річний хлопець, а незабаром покінчила з життям і дівчина хлопця.

Матір хлопця розповідала, що хлопець служив у 14-й ОМБр. Йому 18 серпня 2017 року мав б виповнитися 21 рік, а дівчині його Діані мало б бути 17 років у вересні. Діана, коли закінчила школу, вирішила вступати до військового училища Львівської області. Їй вже прийшло два листи про прийняття, а він ніяк не міг це прийняти. Хлопець думав, що коли дівчина поїде на навчання у Львів, то він їй стане непотрібний і не міг цього пережити. Матір хлопця на момент самогубства сина була на 9-му місяці вагітності.

Після похорону коханого Діана забрала його портрет і поставила його у себе в кімнаті. Перед смертю Діана залишила записку з таким змістом:

“Мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього”.

Передрук заборонений
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
відео буде розлідування
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні