Трикутник повішених та портрет з могили: екстрасенси про самогубство закоханих з Волині

0
-4
Трикутник повішених та портрет з могили: екстрасенси про самогубство закоханих з Волині
Семеро учасників програми «Битва екстрасенсів» розслідували самогубство двох закоханих із села Залужжя Володимир-Волинського району.

Про це «Волинь24» стало відомо із власних джерел.

Екстрасенси з’ясували, що 20-річний Віталій Мотика та його 17-річна дівчина Діана Боговська стали жертвами так званого «трикутника повішених».

Нагадаємо, 29 червня 2017 року у дворі власного будинку повісився 20-річний хлопець, а незабаром покінчила з життям і дівчина хлопця.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: На Волині екстрасенси розслідували подвійне самогубство закоханої пари

«Казали, що 50-60 років тому, у лісі чи то степі, що неподалік нашого села, повісився чоловік. Його знайшли люди, які проходили повз і просто закопали на тому місці», - каже пані Оксана (ім’я змінено).

Один із екстрасенсів зазначив, що тепер дух цього чоловіка забирає молодих людей, які не можуть знайти спільної мови із рідними. Жінка відзначила, що і Віталій, і Діана були дуже замкненими та часто конфліктували з батьками.

Також екстрасенси згадали про записку зі словами «Мамо, я йду до коханого. Я тебе дуже люблю, але без нього не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього», яку Діана перед смертю залишила матері.

Насамкінець учасники розслідування сказали, що із могили хлопця Діана забрала його портрет додому. Це, зі слів екстрасенсів, стало поштовхом до самогубства 17-річної Діани Боговської.

Передрук заборонено.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні