«Мамо, я йду до коханого», - волинянка, яка повісилась вслід за військовим, залишила передсмертну записку

2
2
«Мамо, я йду до коханого», - волинянка, яка повісилась вслід за військовим, залишила передсмертну записку
Неповнолітня дівчина, яка повісилась після самогубства свого коханого військового, залишила передсмертну записку.

Цього року Діана закінчила школу. Відомо, що вона залишила передсмертну записку з таким змістом:

“Мамо, я йду до коханого (який помер раніше). Я тебе дуже люблю, але без нього не можу. Поховай мене у випускному платті біля нього”, - пише Буг.

Нагадаємо, у селі Залужжя Володимир-Волинського району рахунки з життям звела 17 річна дівчина. Мешканці села, в телефонній розмові розповіли, що ця дівчина, ніби, зустрічалася із хлопцем зі свого села, військовослужбовцем, який кілька днів тому звів рахунки з життям.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
2

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Занепастили діти свої душі,а батькам біль невимовний... Ще і невідспіваними поховають. Хоч би не хватило розуму комусь з рідні звернутися на "Битву екстрасенсів"-щоб з БІДИ не зробили ШОУ....
Відповісти
Ніщо не може виправдати самогубства. Незрілий і не чоловічий вчинок вояка - самогубство, лише вказує на слабкодухість, невміння вирішувати проблеми і неспроможність захистити себе, а ми ще сподівалися на його захист. Одна трагедія потягла за собою іншу. Про батьків, свою кохану, друзів не думав, коли пхав голову у петлю? Як їм далі буде жити? За що згинула дівчинка? ....
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні