Гунчика звільнять за кілька днів - нардеп Гузь

7
-5
Гунчика звільнять за кілька днів - нардеп Гузь
Нардеп Ігор Гузь вважає, що голову Волинської ОДА Володимира Гунчика звільнять з посади за кілька днів.

Про це він написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Вам вдалося вмовити своїх босів в Адміністрації Президента відправити Вас у відставку після святкування 60-річчя. Напевне, для Вас це дійсно було архіважливо та символічно…" - заявив нардеп.

В середу, 14 березня, волинські ЗМІ опублікували інформацію про те, що Кабмін України вніс подання на призначення нового голови Волинської області.

Сам Гунчик запевняє, що про можливе звільнення дізнався зі ЗМІ.

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь.

Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.

Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Цікавить одне: а що Гусь робить у так званій коаліції, що так висловлюється і що він буде казати на виборах? :) Ну і звісно після призначення нового голови, дійсно Гунчик-же не вічний і вже пенсіонер, Гусь знову буде волати, що голова ОДА не той? :) Ну а чого тоді мовчить, що ймовірному "новому" вже 61? Це ж пенсіонер, а де дорога молодим? Зрозуміло одне, що такі ситуації Гусь використовує для власного піару, а конструктиву за все життя НУЛЬ!!! P.S. А як там пану депутату у лави збройних сил немає бажання вступити, то ж призов розпочався, а це почесний обов'язок КОЖНОГО громадянина України...? :)))
Відповісти
Два пенсіонера))))) а я знайду іншого....
Відповісти
Коли ж ти вже вгадувати почнеш? Народу надоїло. Баба ВАНГА з тебе - НІЯКА!!!!
Відповісти
Шукають так званого губернатора, який в усьому має слухатись Палицю. Голоси, які забере на виборах президента син юриста зі своє партією (має потужний телеканал і купу бабла), можуть стати вирішальними для Порошенка, щоб здолати (Тимошенко 2-3% і більше). Їх може віддати Палиця, але буде торг: Пороху доведеться пожертвувати кріслом премєра - поміняти єврея на єврея. А ще премєром хоче бути луценко, бо на посаді генпрокурора засрався донємогу. Треба ж скрізь насрати. Все, що гучно розпочав, накрилось піз... (великими статевими губами). Якщо ж приїде цей генерал, то буде сидіти тихо, як воша в кожусі. Генерал для меблів ради майбутнього Порошенка.
Відповісти
...чому Гузь так радіє? Його ж першого разом з Палицею "новий" буде "мочити" інших вказівок не буде!!! :)
Відповісти
У Гузя радощі з приводу заміни голови ОДА, точно як у Путіна з приводу виграшу Трампа)))
Відповісти
Гузь знає, що каже.Гунчик все ж таки замінять..скоро.От чи новий голова -мєнт, це краще для Волині - це суперечливе питання)
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні