Гунчик прокоментував чергові чутки про своє звільнення

9
0
Гунчик прокоментував чергові чутки про своє звільнення
Голова Волинської ОДА Володимир Гунчик дізнався зі ЗМІ про те, що Кабмін нібито вніс подання на призначення нового голови адміністрації.

Про це посадовець розповів в коментарі «Волинь24».

Нагадаємо, видання ВолиньUA написало, що 14 березня Кабмін України вніс подання на призначення нового голови Волинської області. Новим претендентом на посаду, за інформацією журналістів, є Олександр Савченко, який раніше був заступником Міністра МВС та першим заступником голови Київської ОДА.

Проте, Володимир Гунчик розповів, що і сам отримав цю інформацію від журналістів.

«Дізнався зі ЗМІ. Коментар буде після розмови з Адміністрацією Президента», - зауважив посадовець.

З його слів, ця розмова відбудеться у понеділок, 19 березня, адже наразі голова ОДА перебуває у відпустці.

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко прокоментував своє «призначення» на посаду голови Волинської ОДА

Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
0

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
вітаю гунчика з виходом на пенсію.
Відповісти
Пора....
Відповісти
Якщо у відпустці, значить готує лижі. Нехай ще хтось погребе в кишеню. То ж всім треба. Потрошки кожен і України не буде.
Відповісти
Ну як то кажуть, диму без вогню не буває і якщо вже сам Гунчик без посмішки так все коментує, то можна очікувати зміни голови ОДА. Хоча все це читалося. Людині виповнилося 60 і це вже пенсіонер! А як інакше, він сам своїх підлеглих, кому виповнилося 60, відправляв з квітами і подяками на пенсію і ось прийшла черга самому піти цим шляхом, а що, він з іншого тіста або каста у них недоторканних? Все - на пенсію! Ну а що ця зміна принесе області, то тут дуже цікава і закручена ситуація може бути. В першу чергу, як це все відіб'ється на взаєминах облради і ОДА? Тут тільки по перших рухах «нового» голови ОДА можна буде судити на що все направлено, на конфронтацію або на діалог і зближення. Якщо взяти до уваги, що буде призначений саме Савченко, що він був заступником Авакова, а у того око покладено на бурштин, то зрозуміло, що ніякого миру з облрадою не буде! А якщо «коаліція» у Києві між собою домовилася і головне для них втриматися у владних кріслах і ставка висока на виборах, то можуть розміняти Волинь на більш лояльне ставлення до себе УКРОПу в області, що призведе до бажаних результатів на виборах. Варіантів багато і Волинь на порозі цікавих інформаційних інтриг, вкидань, інформацій ... Ну а якщо це не Савченко? Чекаємо 19-го числа і висновків щодо візиту Гунчика в АП ...
Відповісти
Жарт, котрий повторюється у 8 раз, і на нього ведуться навіть окремі думаючі волиняни - це ДІАГНОЗ.
Просто запитання до самої себе:
- новий голова забезпечить ефективне переформатування БПП на Волині?
- новий голова буде дружити з укропом і Палицею?
- новий голова з оточення УДАРУ служитиме Президенту краще перевіреного Гунчика?!
- новий голова забезпечить перемогу на виборах Президента Порошенку?
Відповіді - знаєте. Оце і є правда, яку не сховаєш. А що стосується істерії навколо звільнення? - Не дочекаєтеся....))))
Відповісти
ХА-Ха_ХА!!! Ой, німагу! Та ви запитайте у доктора Гугла! Блін, звідки витік інфи?! Там лише елекронні ресурси Палиці!!! І ото народ ведеться!!! Волиняки я з вас кончаюся!!!
Відповісти
З власних джерел стало відомо, що новим головою ода стане... Савченко... НАДЯ!
Відповісти
Взгалі не розумію чого людина має якось коментувати чутки про себе. Хтось придумав а він має пояснювати чому.
Відповісти
Як стало відомо власкору з інсайдерських джерел, ця інформація тісно пов'язаня з ситуацією навколо затримання уродженця села Смідин Старовижівського району під час куріння ним невідомої речовини рослинного походження з специфічним запахом.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні