Кабмін пропонує звільнити Гунчика, - ЗМІ

18
9
Кабмін пропонує звільнити Гунчика, - ЗМІ
Кабмін України вніс подання на призначення нового голови Волинської області. Тобто, голову Волинської ОДА Володимира Гунчика можуть звільнити.

Відповідне подання внесли 14 березня, - пише ВолиньUA.

Новим претендентом на посаду "губернатора" Волині – Савченко Олександр Ілліч, генерал-лейтенант, котрий раніше перебував на посаді заступника Міністра МВС та обіймав посаду першого заступника голови Київської ОДА.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: Савченко прокоментував своє «призначення» на посаду голови Волинської ОДА

Таким чином, вже найближчими днями можна очікувати відповідного Указу Президента та представлення нового керівника виконавчої гілки влади на Волині.

Нагадаємо, ще наприкінці грудня, 2017 року з'явились чутки, що Володимир Гунчик залишить крісло голови Волинської ОДА. Про те, що саме Олександр Савченко змінить Володимира Гунчика на посаді голови Волинської ОДА, повідомив першим нардеп Ігор Гузь. Володимира Гунчика вже не вперше таким чином «звільняють», та й серед претендентів на його місце називали як мінімум троє людей. Це і екс-керівник управління СБУ у Волинській області Володимир Мельникович, і керівник фонду «Волинська родина» Олена Палагута, і навіть нардеп Сергій Мартиняк.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
9

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Знов Гузь інфіу підкинув?
Відповісти
Шо апять?
Відповісти
А хто його звільнить кум Порошенко? Перед виборами? Ви що? Йому ж треба свої люди скрізь, хоча вже йому нічого не поможе!
Відповісти
Як стало відомо з перевірених джерел Баба-бабі-сказала, то вже точно таки звільнять.
В сотий раз то вже не смішно. Новин більше немає?
Відповісти
Є. Гунчика звільнять.
Відповісти
Нарешті Володя буде вдома-)))) а то втомився, мій старічок-))))
Відповісти
Володя ніякий не старічок. Трамп старший за нього на 11 років, а має дружину молодшу на 24 роки. Привикайте до сучасного життя, а не шукайте приводів для пліток.
Відповісти
і знову новий претендент - вихованець комсомолу, родом з ссср, а значить слухняний холуй порошенка. Нічого не змінюється
Відповісти
Мабуть президент робить велику ставку на митницю та вгамування опозиції до виборів. Пан Гунчик є досить компетентним державним службовцем. Волинська губернія з часів створення УПА тримала незалежний статус. Тому губернаторів треба вибирати з місцевих (обласних) олігархів.
Відповісти
Ставить не прогресивного менеджера щоб розвивати регіон, а заізджого силовика-комсомольця щоб затиснути непокірних! Гунчик очканув що люди спалять хату,а зальотному простіше займатись репресіями!!! Ура за що боролись на те й напоролись
Відповісти
А де ті менеджери при владі взагалі є? :)))
Відповісти
Ну а хто повірить тому ВолиньUA якщо вони в опозиції до влади і такі вкидання для них то норма :) Не смішіть людей, а нормальным виданням порада - щоб не позоритись, не постіть всяку ху...ю!
Відповісти
Пенсійний вік, може й правда
Відповісти
Кому пропонує кабмін? Мені не пропонував.
Відповісти
Будьмо разом і пофік нам комсомол.
Відповісти
Манька казала, шо то Порошенко має бути губернатором Волині. А її казала параска. От і все.
Відповісти
Телефонував до кабміну - там про це нічого не чули. ФЕЙК з власних джерел лайновмісних ресурсів як от ВН, Під прицілом, ВолиньUA, так саме вони смородять простір. Редактори volyn24 вам не гидко ширити продукцію цих фекалоїдів?
Відповісти
не растанусь с комсомолом, буду вечно молодим...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні