Після скандалу ковельським патрульним увімкнули тепло і гарячу воду

0
5
Після скандалу ковельським патрульним увімкнули тепло і гарячу воду
У ковельському санаторії, де на час ротації проживають патрульні з інших міст, увімкнули опалення та гарячу воду.

Про це у коментарі «Волинь24» розповіла повідомила прес-секретар патрульної поліції Волині Ольга Бузулук.



Нагадаємо, київський патрульний поліцейський Валентин Каленіченко, який приїхав працювати до Ковеля, заявив, що копів поселили в жахливих умовах: у кімнатах холодно, протяги, немає гарячої води та де поїсти.

«Тарас Михалко (ред. – керівник ковельських патрульних) був там. Умови покращились: є тепло, гаряча вода, запрацювала їдальня», - зазначила речниця патрульних.

За словами Ольги Бузулук, ситуація склалась, зокрема, через введення надзвичайного стану в енергетиці країни.

«Там навчаються ліцеїсти. Через режим економії їх відпустили додому. Керівники бази «прикрутили» опалення. Зупинилася й робота їдальні. За ці тимчасові незручності ми перепрошували. Їм виділяють добові 60 гривень і в їдальні поїсти за ці гроші можна тричі», - сказала речниця патрульних. Окрім того, поліцейських довозять до служби спеціальним автобусом.

«Зараз скарг немає. Узагалі, законодавчо прописано, в умовах набору в лави патрульних прописано: готові служити у будь-якому куточку України. Вони йдуть служити у поліцію і повинні бути до цього готові», - підсумувала Ольга Бузулук.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
5

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні