«Не будемо працювати!» – столичний патрульний в шоці від Ковеля. ФОТО

34
1
«Не будемо працювати!» – столичний патрульний в шоці від Ковеля. ФОТО
Київський патрульний поліцейський Валентин Каленіченко, який приїхав працювати до Ковеля, заявляє, що копів поселили в жахливих умовах: у кімнатах холодно, двері не зачиняються, до того ж поліцейським не платять обіцяних добових.

Про це Каленіченко написав у Фейсбуці. Лише за першу добу його допис поширило 425 користувачів соціальної мережі.

Валентин Каленіченко повідомив, що 3 березня він та ще 29 патрульних Києва приїхали на місяць на ротацію у Ковель. Поселили їх в один корпусів санаторію, «який з початку 90-х років минулого сторіччя стояв закинутий, а зараз перебуває на реконструкції».

«Нам пообіцяли, що умови проживання будуть хорошими. Але прибувши на місце проживання, ми були шоковані!!!» - пише поліцейський.

Нагадаємо, ковельські патрульні приступили до роботи 3 лютого 2018 року. Тоді у поліції інформували: у Ковелі несуть службу 40 ковельських патрульних, а також 50 інспекторів з інших міст України.

ХОЛОДНО, ГОЛОДНО І ОДИНОКО

«Температура в кімнатах не перевищує +15 градусів, гаряча вода відсутня, в деяких кімнатах відсутні навіть розетки. Двері в кімнатах не зачиняються, відсутні замки. В коридорі протяги. Про санвузол я взагалі мовчу. І тут ми маємо прожити цілий місяць» - бідкається Валентин Каленіченко.

«Телефонний зв’язок тут працює через раз, про інтернет я взагалі мовчу» - додає він.

«Також нам обіцяли виплатить авансом добові аж по 60 грн. за добу, але так і не виплатили. Форму та білизну випрати не має де, помитись не має де, на харчування грошей не має!!!» - пише коп.

Автор допису опублікував фото, втім запевнив, що ці фото “не передають той жах і відсотків на 20%”.



“І НЕ ЗАБУДЬТЕ НАМ НАГАДАТИ ПРО КОРУПЦІЮ”

«Після багатьох спроб довести проблему до керівництва, нам лише пообіцяли давати гарячу воду з 21 до 22 години та на пару градусів підняти температуру в кімнатах. Нам повідомили, що на наше проживання держава не виділяє кошти. Тож це все, що для нас можуть зробити», - розповідає Валентин Каленіченко.

І додає: «А сьогодні опалення знову прикрутили».

«Таким чином нас "мотивують" на результат. Так от, в яких умовах ми тут живемо, так і будемо працювати, або взагалі не будемо!!! Мотивуйте нас далі!!! І ще... не забудьте в черговий раз нам нагадати про корупційні ризики!!!» - іронізує поліцейський.

«Люди повірили в реформу, повірили керівництву, залишили дома дружин, дітей і поїхали виконувать свої службові обов'язки до чудового міста Ковель, де велика кількість гарних церков» - каже Каленіченко.

«А моя донька свій 6-й День народження зустріне без батька» - додає він.

Згодом стало відомо, що в санаторії все ж увімкнули тепло, гарячу воду, там запрацювала їдальня.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
1

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Шановні поліцейські!В хлопців в окопах теж нема гарячої води,але вони все мужньо зносять,бо в них є почуття обов'язку
Відповісти
Ця війна буде тривати ще100 років, бо декому дуже вигідно казати, а ось там у окопах, а ви тут ще щось хочете. Під це все списати можна. Може краще порівняти як хтось на Мальдівах та Сейшелах, а хтось у такому гуртожитку…
Відповісти
Причому хлопці в окопах і те що робиться на території без війни.Хлопці для того і воюють щоб Україні жилося краще,щоб не було такого відношення...
Відповісти
Zate voni toplyat burjuiku i im teplo
Відповісти
начальника взяти за дупу.... патрульні мають жити у нормальних умовах.
Відповісти
Я аж просльозився, треба передати сосю і памперси столичним захисникам порядку.
Мовчу я про Воїнів, поцікався уєв мусор скільки людей відпахавши зміну ідуть в холодні кварти до дітей маючи гріш в кишені іне нниють а пегсіонери так перезимували іди копище і плач на плече свому акакову
Відповісти
От шо ти пістиш про холодні квартири і мізерні зарплати?
Відповісти
В луцьку по серед зими в будинках виключалигаз по тех причинах а зарплата 2.5 тис то пипець бабліще, хочеш влаштуйся пожируєш
Відповісти
Ото набрали хероїв
Відповісти
Всім по окремій квартирі з джакузі та домогосподаркою. Вже заслужили.
Відповісти
Якого милого сюди приїхали??? Всеодно справедливо свої обов'язки не виконуєте!!!
Відповісти
ПРОСИ ЩЕ ОДНЕ ОДІЯЛО --БУДЕ ТЕПЛО ! --Міяць злетить швидко .
Відповісти
Усі ми люди і хочемо нормальних умов прожиття.Це не єдиний випадок у нашій державі,як працювати-то йди працюй,а як забезпечити заробітню плату та умови,то немає кому.Хлопці тримайтеся!!!буває і гірше.
Відповісти
Одні мудозвони обізвались в дописах! Чому ви такі патріоти національно свідомі зараз не в лавах поліції? Кишка тонка? Зарплата мала? Вам реально насрати на інших! Зрозуміло, що не підуть багато людей в поліцію на зарплату 8000 грн, якщо не ризикуючи життям в польші можна заробити 20000 грн . За місяць! Але зато всі кричатимуть, що поліція фігова і балувана, що нехай в машинах сплять, а самі валитимуть полякам дупи підтирати! Бо самі поляки на німців і англічан працюють!і головне наші люди почіплять синьо жовті прапорці на машини і кричать голосно коли бухають Слава Україні-Героям слава! Страх і сором
Відповісти
Во-во.Не в поліції і не в окопах,а в теплій квартирі з дивана дуже добре засуджувати поліцейських і ставити їм за приклад хлопців з окопів,на чийому місці вони теж ніколи не були.
Відповісти
Фелікс Едмундович ви шкарпетки попрали? то гайда до нас в окопи
Відповісти
Подивився як поліція і нацгвардія героїчно розігнала наметове містечко в Києві , і чомусь зовсім не жаль цих поліцейських .
Відповісти
Коли йшли на службу то під гаслом: нам грошей не траба порядок давай!: а зароз гроші, комфорт а робота не вовк.
Взагалі пост як ультиматум або ви нам даєте бабло і комфорт або ми починаємо гребти у відкриту, що беруть то це вже не є секрет.
І вцей же час поліцію з Волині відправляють у відрядження в Донецьку обл і чудо! ніхто не плаче.
Важко? Нафіг на завод або в Польшу там платять добре і робити нетреба
Відповісти
Широкий Лан чекає вас!
https://www.volyn24.com/news/100198-u-merezhi-pokazaly-zanedbanyj-stan-vijskovogo-poligona-na-mykolaivschyni
Відповісти
Цей поліцейський напевно вже не працює. Пішов проти системи...
Відповісти
От мене вражає як святкувати 8 березня, 1 травня то це совдепія, а як працювати на голому ентузіазмі, то це патоіотизм. От саме це і є совдепією, коли нам грошей не треба, умов не треба ми будемо працювати задарма. Так можна робити коли в країні всі рівні і всім тяжко, а коли в одних зп мільони а іншим кажуть прикрути, то це вже нікуду не лізе. Так і тут- треба було менше трендіти що у нас реформа поліції то може і люди би менше ображалися. А то один піар на пустому місці навколо.
Відповісти
Понабирали мамінкіних синочків, забезпечення повне, ні про що не думай тільки працюй, вали в готель баран, якщо не подобаються умови. Попрацювалиб в умовах без забезпечення і мінімальною зарплатою, нитіки.
Відповісти
владці Ковеля не зацікавленні в наяності такої кількості чужих поліцейських
Відповісти
Багато людей живе і працює в таких умовах роками. Не бачить своїх дітей не один місяць. І це завдяки владі яку такі як ви захищають
Відповісти
Ти ще не жив в поганих умовах
Відповісти
Дуже жаль що в Україні немає єдності, а хлопці гинуть там за неї. Коментувальникам нагадаю це. Щоб підтримувати один одного то ви розворозводити балаган, а треба об'єднатися і допомагати один одному, тоді ми переможимо і будемо жити краще. В поліції не так просто працювати, так як напевне і в Польщі, проте всі мають дбати своїми діями про майбутнє України. А про державне забезпечення поліцейській розказав правду, дуже жаль що інші держави і народи вкладають в Україну величезні гроші, а державні мужі їх деребанять.
Відповісти
А що ви хотіли?Це вам реформи і це вам Європа...
Відповісти
Захищайте і надалі цю владу!!!
ПРИХВОСНІ!!
Чого стогнеш?!
Вставай і йди!!!
Відповісти
Баришні... Потрібно брати.тих, хто пройшов сувору армійську школу
Відповісти
Хм... хтось мінусує, хоче в поліцію синочків мажорів з соскою
Відповісти
Яке голодно? Коли ви вже понажираєтесь??? Та там годують смачно, ситно і як "на убой". і тепло. А одиноко це що??? - "дівчат не підвезли"?? Понабирали ...... ((
Відповісти
А ви що на парад геїв приїхали
Відповісти
Беркут в Маневичах в лісі живе в палатці вже три роки і ніхто не скаржиться а гопнікам з майдану давай хороми.
Хто стояв на майдані тих і набрали в патрульну.
Відповісти
Ти зблудив! Сидять чуваки за дві тисячі грн за день! Бурштин то є бурштин! Чи може бурштин не добувають бо там хлопці сидять?
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні