«Палиці чомусь це питання невигідне», - Моклиця про МакДональдс у Луцьку

6
4
«Палиці чомусь це питання невигідне», - Моклиця про МакДональдс у Луцьку
Експерт «Волинського центру розвитку урядування» Юрій Моклиця вважає, що відкриття ресторану МакДональдс пішло б на користь Луцьку. Натомість депутат Сергій Була заявляє, що саме мешканці міста проти будівництва закладу.

Про це йшлося під час ефіру телепрограми «Протилежний погляд Live», гостями якої були експерт «Волинського центру розвитку урядування» Юрій Моклиця та депутат Луцької міської ради Сергій Була.

Нагадаємо, у Луцьку депутати міської ради не дозволили виставити на аукціон земельну ділянку, яку розглядали інвестори МакДональдсу. На цьому місці планують облаштувати Сквер авіаторів.

Депутат Луцькради Була каже, що обранці громади отримали більше 300 звернень від громадян, які не хочуть у себе під будинком МакДональдс.

«Бо реально «МакДрайв» передбачає, що там повинен бути роз’їзд. Коли ця пропозиція була внесена, то зрозуміло, що іти проти громади не було змісту. Бо з точки зору роз’їзду, там не оптимальний варіант», - прокоментував Була.

Нагадаємо, у Луцьку була зареєстрована петиція, автор якої просив підтримати будівництво MакДональдсу на розі вулиці Стрілецької та проспекту Грушевського. За короткий термін вона зібрала більше 300 голосів.

Експерт «Волинського центру розвитку урядування», екс-заступник Луцького міського голови Юрій Моклиця натомість каже, що будівництво МакДональдсу в місті – це питання розвитку міста.



«За це питання громада мала б отримати бренд і три мільйони в бюджет. Однак ці можливості ви перетворили на політику. Чомусь так вийшло, що Палиці невигідне це питання. Це говорить про момент співпраці і момент політичного впливу. Питання абсолютно неконфліктне, це питання розвитку міста, яке було опрацьоване попереднім міським головою», - коментує Юрій Моклиця.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Ви вже дістали з тим макдональдзом. Як на мене, то тут проблему роздувають не через те чи бути чи не бути йому в Луцьку. А тому, що хтось хотів вигідно купити і зразу ж пробати ділянку. І не вийшло, а грошей у вигляді хабарів пішло багато. О т і не можуть заспокоїтись, грошей то шкода.
А прихильникам макдональдза скажу, що нема чого переживати. Цей заклад вже скоро буде і в нас.
Відповісти
Краще наведіть лад з бомжами під мостом по пр.перемоги. нас бомжі і сміття задовбали, а ви понти ганяєте.
Відповісти
А може краще подумайте про дороги, придворові території, під'їзди. Чи вам головне потріпатися?
Відповісти
Вам до палиці ще дуже, дуже далеко. Сядьде хлопці і не рипайтесь... Без толку говорите. Хочете піаритись перед виборами. Як гомно з під снігу повилазили
Відповісти
Яким боком той Палиця взагалі до міста? Він в області не з'являється і не робить того, що від нього вимагається, а тут Луцьк... :)))
Відповісти
взагалі-то макдольдс мав бути на останньому поверсі в промені покровського. Але той або не сторгувався, або відкату потрібного не отримав і вирішив, що вигідніше щоб там були луцькі підприємці. А потім роздув тему про те, що треба макдональдс в сквкрі під вікнами девятиповерхівки. І от товчуть воду в ступі.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні