Новини

У Луцьку обговорять подорожчання вартості проїзду в маршрутках

У Луцьку відбудуться громадські обговорення подорожчання вартості проїзду в маршрутках.

Громадські обговорення відбудуться у четвер, 12 квітня, - повідомили на сайті Луцької міської ради.

ЧИТАТИ ТАКОЖ: У Луцьку після Пасхи може подорожчати проїзд в маршрутках

Обговорюватимуть проект рішення виконавчого комітету Луцької міської ради «Про вартість проїзду в автобусах, що працюють на міських маршрутах у звичайному режимі руху», яким передбачається підвищення тарифу на проїзд в автобусах по місту з 4,00 гривень до 5,00 гривень.

Громадські слухання відбудуться за адресою: вулиця Лесі Українки, 35 («Центр надання адміністративних послуг»), 4 поверх. Початок о 16.00 годині.

Нагадаємо, ще на початку 2018 року перевізники почали просити у Луцькради про підняття цін на проїзд у міських маршрутках. Мовляв, подорожчало пальне.

Перевізники декілька разів звинуватили міську владу у бездіяльності, мовляв, цю проблему потрібно вирішувати негайно. Та у відповідь чиновники поставили багато претензій до якості перевезень. Адже, за їх словами, лучани часто скаржаться на запізнення транспорту.

Самі лучани на перспективу підвищення цін реагують без ентузіазму. Кажуть, що якісь послуг далеко не відповідає ціні, яку хочуть перевізники.

Водночас експерт громадської організації «Волинський Центр Розвитку Урядування» Сергій Григоренко у інтерв'ю "Волинь24" зазначив, що ціну на проїзд у Луцьку хочуть підняти таємно.