Брудні, ще й не їздять: у Луцьку обурені роботою маршруток

3
4
Брудні, ще й не їздять: у Луцьку  обурені роботою маршруток
Жителі Луцька скаржаться на відсутність рейсів, особливо в ранкові та вечірні години, великий інтервал, недотримання графіків та хамовитих водіїв.

Про це стало відомо, у вівторок, 30 січня під час оперативної наради в Луцькій міській раді.

Зокрема, директор ЦНАПу Лариса Карп’як повідомила, що лучани скаржаться на відсутність навігаторів та занедбаний технічний стан автобусів на маршрутах №1, 2, 3, 4, 9а, 10, 11, 12, 14, 17, 18, 23, 24, 25, 26, 26а, 31, 33, 47.

«Крім того, декілька повідомлень були викликані через незадовільний рух тролейбусів у місті», - зазначила Людмила Карп’як.

Зокрема, секретар Луцькради Григорій Пустовіт дав розпорядження взяти маршрутні таксі Луцька на контроль, аби зрозуміти, які з них їздять не за графіком.

«Вони хочуть підвищити вартість проїзду, але не можуть прибрати перед тим, як виїхати в рейс. Вони відстають у графіку. Автобуси давно себе окупили, автобусний парк ніхто не оновлює, а проїзд вони хочуть підвищити», зазначив Григорій Пустовіт.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
4

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Всі просто зачаїлись від страху після слів цього недокерівника.Піднімай свою д...з крісла і починай щось робити в місті,якщо вже так захотів покерувати.Бо місто просто занепадає...
Відповісти
від пасажирів також потняком та перегаром смердить. Душ потрібно приймати щодня.
Відповісти
І підвищать вартість...
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні