Пожежа у скандальному коледжі луцького політеху

2
-4
Пожежа у скандальному коледжі луцького політеху
У приміщенні Любешівського технічного коледжу ЛНТУ сталося загорання.

Пожежа виникла приблизно півгодини тому, - повідомляють на сторінці Любешівської районної газети "Нове життя" у Фейсбуці.

Як йдеться у повідомленні, з вхідних центральних дверей та вікон розповсюджується їдкий дим. На місці працюють пожежники.

За інформацією голови Любешівської ОТГ Олега Куха, пожежа трапилася у тому ж приміщенні, де стався обвал. Загорілася стеля фойє. Потерпілих нема.




Нагадаємо, що під час сесії Волиньради 23 листопада ректор Луцького національного технічного університету, депутат облради Петро Савчук просив виділити 2,8 мільйонів гривень, аби унеможливити руйнування приміщення коледжу.

Крім того, нещодавно Петро Савчук розкритикував керівництво області, яке з його слів, бездіяльне у питаннях багатостраждального любешівського коледжу.
Теги: пожежа
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
-4

Коментарі:


Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Щось хотіли приховати за тою пожежою!!!
Відповісти
Пожежа була не в тому приміщенні, де обвал.
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні