--> Волинському коледжу необхідно майже три мільйони гривень на ремонт | Волинь 24 - новини Волині та Луцька

Волинському коледжу необхідно майже три мільйони гривень на ремонт

1
3
Волинському коледжу необхідно майже три мільйони гривень на ремонт
Любешівському технічному коледжі ЛНТУ потрібно 2,8 мільйона гривень, щоб унеможливити подальші руйнування.

Про це під час сесії Волиньради 23 листопада повідомив депутат облради Петро Савчук, - пише ВолиньPost.

Корпус коледжу зазнав руйнувань ще 8 серпня, тож Савчук зауважив, що треба вислухати відповіді правоохоронців стосовно розслідування ситуації та пошуку відповідальних осіб. Окрім того, наразі будівля далеко не в найкращому стані.

«Ситуація критична, бо за висновком незалежної державної комісії необхідне негайне втручання для збереження державного майна і, відповідно, відновлення та функціонування корпусу», - зауважив Савчук.

Мовляв, там серйозне руйнування несучих конструкцій, провисання панелей, яке може призвести до катастрофічного руйнування приміщення та навіть нещасних випадків. Наприклад, панель на висоті 8 метрів знаходиться в аварійному стані – тримається лише на защемленій цегляній кладці. Навіть просто за погіршення погодніх умов все може обвалитися.

Відтак, Савчук у запиті просив виділити 2,8 мільйонів гривень, аби унеможливити руйнування, та кошти на проектно-кошторисну документацію.

Депутати підтримали запит колеги.
Якщо Ви зауважили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
3

Коментарі:


  • Статус коментування: постмодерація для зареєстрованих користувачів, премодерація для незареєстрованих
Коментарі, у яких порушуватимуться Правила, модератор видалятиме без попереджень.
Большинство из нас перестали смотреть TV, так как интернет источники дают намного больше честной информации и можно выбирать кого читать, а кого нет.
Но в последнее время большая часть новостных источников подает искаженную информацию, поэтому приходится перебирать очень тщательно. В поисках хороших СМИ я наткнулся на 2 качественных источника: ukr-life.com.ua и sylnaukraina.com.ua.
Рекомендую и Вам отбирать только проверенные новостные источники чтоб не остаться обманутым.

Кстати, совсем недавно прочитал полезную новость, которая относится к каждому из нас: https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/perevedennya-godinnikiv-na-zimovij-chas-v-ukra%d1%97ni-v-2017-roci.html
https://sylnaukraina.com.ua/vidpochynok/derzhavni-svyata/koli-den-vchitelya-v-ukraini-v-2017-roci-scenarij-svyatkuvannya.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/buxgalterskij-kalendar-na-berezen-2017-roku-v-ukra%d1%97ni.html
https://sylnaukraina.com.ua/novini/rik-ogolosheno-v-ukra%D1%97ni-rokom-matematichno%D1%97-osviti.html
https://sylnaukraina.com.ua/kalendar/posivnij-kalendar-na-kviten-na-2018-rik.html
Відповісти

© 2024. Усі права захищені. Повна або часткова перепублікація матеріалів можлива лише за дотримання таких умов: 1) гіперпосилання на «Волинь24» стоїть не нижче другого абзацу; 2) з моменту публікації на «Волинь24» минуло не менше трьох годин; 3) у кінці матеріалу на «Волинь24» немає позначки «Передрук заборонений».

Віртуальний хостинг сайтів HyperHost.ua в Україні